Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi volt az oka annak, hogy...

Mi volt az oka annak, hogy valakivel végleg megszakítottad a kapcsolatodat/barátságodat?

Figyelt kérdés
2021. júl. 22. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Másik: nagyon jó baràtnőm volt, szinte a legjobb. Nem volt neki parkapcsolata, nekem is csak 20 eves koromban lett az elso. Nekem lett baratom, o pedig eltavolodott tolem. Sosem kerdezte meg hogy vagyunk, mink vagyunk, csak nyomatta az onsajnalatot hogy nincs parkapcsolata. Megmondtam neki hogy ameddig egyedul nem tanul meg boldog lenni, parosan se fog es nem fog az elete ezen mulni.

Egyszer mertem oszinte lenni es fokozatosan eltavolodott tolem, haveromtol tudtam meg hogy osszejottek a batyjaval amit elottem letagadott.

Ket baratnoje van akik a lelkivilagarol, sot semmirol nem tudnak semmit. Kicsit olyan, hogy hangoztatjuk hogy evek ota baratok vagyunk, de joforman alig tudnak valamit egymasrol...

Velem mindent megbeszelt, megis eldobott mint egy taknyos rongyot:)

Azert kivancsi lennek kivel beszelte meg a szerelmi reszet...

2021. júl. 25. 09:18
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűen ignorálni kezdett, sose ért rá egy programra. Vettem az adást... :/
2021. szept. 1. 20:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Én az árulást nem tudom megbocsátani. Több olyan embert is leépítettem, akik a szemembe jópofiztak, a hátam mögött pedig...
2021. szept. 2. 08:11
 14/15 anonim ***** válasza:

Az egyik az ország túlsó részébe ment tanulni és onnantól kezdve megszűntem neki létezni. Sosem keresett, ha én ráírtam fölényes stilusban lekoptatott, vagy kifogasokat keresett.

A másiknak meg hirtelen mintha kínos lett volna, az én szerényebb anyagi helyzetem, addig nem zavarta. Sosem ért rá, csak ígérgetett és inkább pénzesebbekkel kezdett baratkozni.

2021. szept. 2. 11:18
 15/15 anonim ***** válasza:
Bele voltam zugva, kozbe csaja lett es nem volt kedvem latni ahogy ossze vannak bujva mindenhol
2021. szept. 2. 21:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!