Van itt olyan ember, aki kiemelkedően okosabb, intelligensebb, mint a környezetében lévő emberek?
Itt mindenki messze átlag felett van :-)
Amúgy ez önmagában kevés. Ha valaki okos, de például nem tud beszélni az emberekkel, akkor nem sokra megy.
#21: meg eléggé ellentmondásos, hogy valaki okos, és ettől szenved, mert nem tudja kezelni.
Akkor annyira mégsem okos.
#22: igaz, de ez is egy képesség.
Ha ez nincs meg neki, akkor hiába okos.
19.
Látod, te sem vagy okos.
A nőkre értettem, nem a plebszre általában.
Szövegértés...
Amúgy meg azt hiszel amit akarsz.
20.
Igen, most megmondtad a tutit szerényke.
Az vagyok és van is mire.
Íme, hogy lájkolnak a kis frusztráltak: nézzétek, szerényke is a mi fajtánk! :D
Egyébként egy percig ne hidd, hogy a többi okos nem nézi le a butát.
20.
Agyalap! Az egy kaszt vagyunk sosem hangzik el. Nem érzed a sorok között a lényeget? :D
(Persze, hogy nem.)
Te talán egy szinten érzed magad a makogó, mekegő, műveletlen, tanulatlan kaszttal?
Légy erős bizony nincs itt semmi egyenlőség, de akkor nevezzük társadalmi rétegnek, te kis érzékeny.
Én nem vagyok szerény, de egoista sem vagyok. Reálisan értékelem magam. Bizonygatni meg előadni itt még mindig te próbálod lenézően, hogy mennyire mások felett állsz. (Pedig láthatóan nem.)
Én azt nézem le aki ostoba és azt aki nem tud normálisan megnyilvánulni. Ez pedig nem feltétlenül egyenlő azzal, hogy ki mennyire okos vagy intelligens. Egy kevésbé tanult ember is lehet normális az embertársaival és egy tanultabb ember is lehet gyökér.
De nevezhetjük akár butának is aki például nem annyira penge, de attól szerintem az még nem lenézendő, ha mellette nem egy agyhalott.
#6, #14 és #20 voltam.
De igazából felőlem annyiszor írod le, hogy te mennyire okos vagy ahányszor csak akarok. :D Ha így van, akkor alapból így van, ha pedig nem, akkor sem lesz úgy, ha még párszor leírod.
Okosabbnak gondolom, érzem magam az átlaghoz képest, azonban nem kiemelkedően. Elemzések, kutatások készítésénél nagyon hamar átlátom az összefüggéseket, és olyan következtetéseket is hamar le tudok vonni, amik nemcsak, hogy helyesnek is bizonyulnak, hanem azokat kellően szakszerűen alá is tudom támasztani. Szívesen is csinálok ilyesfajta elemzéseket, mert kellően kihívás, és ad sikerélményeket is.
Olyankor nehéz, mikor látom, mennyire jól működik a tömegpszichózis, az agymosás, és milyen sokan vannak birka mentalitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!