Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van itt olyan ember, aki...

Van itt olyan ember, aki kiemelkedően okosabb, intelligensebb, mint a környezetében lévő emberek?

Figyelt kérdés
Én nem, teljesen átlag vagyok, de kíváncsi vagyok, hogy azok az emberek, akik jóval értelmesebbek, okosabbak mondjuk a munkatársaiknál vagy családtagjaiknál, azok hogyan élik ezt meg, mennyire nehéz/nem nehéz.
2024. jún. 4. 08:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
7%
Én elég okosnak számítok, mert van 1 trükköm. Papucsot hordok zokni nélkül, így gond nélkül elszámolok akár húszig is.
2024. jún. 4. 09:20
 12/30 anonim ***** válasza:
72%

8.

Ezt viszem képernyőfotóba. :)

Pontosan így látom magam körül a sok hülyét, mind rendkívül zajos és haszonalan fárasztó elem. :D

És én még matekból is jó vagyok közgazdászként. ;)

Gondolhatod mit élek át. :)

2024. jún. 4. 09:24
 13/30 anonim ***** válasza:
53%

9.

Ez is milyen igaz.

Azért vagyunk sokszor magányosak, mert sok a buta, az okosak pedig ritkák.

2024. jún. 4. 09:25
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan az mint 8asnak, szóról szóra leírhatnam én is ugyanezeket.
2024. jún. 4. 09:25
 15/30 anonim ***** válasza:
65%
Ilyen erősen én nem fogalmaznám meg magamról, bár két hivatalos irat is azt igazolja. Igazából annyiból nyilvánul meg, hogy sok témához értek és így tudok sok információt vagy sok tanácsot adni. Szeretek is tanácsokat adni, saját tapasztalataimból is tudok segíteni. Más nem nagyon, igazából soha nem élek vissza vele és nem nézek le másokat - konkrét ok nélkül. Max akkor szólok be erről, amikor csőlátású buta troll betámad valahol. De ezenkívül is tudok olyan frappánsan visszavágni, hogy nem mindig van szükség erre.
2024. jún. 4. 09:27
 16/30 anonim ***** válasza:
76%

Ebben semmi állszentség nincsen. Te is beláthatod, hogy általában azok hangoztatják, hogy ők mennyire intelligensek meg milyen okosak akik valójában nem azok.

#6 voltam.

2024. jún. 4. 09:28
 17/30 anonim ***** válasza:
84%

15+

Illetve sok profitom nincs belőle az életben, de negatív sem. A kollégák első látásra tudták, hogy velem lehet beszélgetni. Ez pozitív. Nagyon különbözőek vagyunk többféle korosztállyal, de tényleg mindenki tud velem beszélgetni.

2024. jún. 4. 09:30
 18/30 anonim ***** válasza:
32%

16.

De, bizony álszentség, egy arctalan platformon is ez a modorosság.

Az életben lehet úgy van.

De itt? Mit számít?

Én sem mondom az életben senkinek, mert a közvetlen környezetem is penge, a többit meg letojom és lényegtelen mit gondol, tarthat akár butának vagy flegmának is.

A másik okos meg úgyis levágja, hogy egy kaszt vagyunk.

Sőt engem nem is nagyon kedvelnek, mert pillanatok alatt átlátok helyzeteket, határozott és következetes vagyok, számomra érthetetlen a meghunyászkodó, behódoló stílus.

Ezt pedig egy nőtől nem nagyon fogadják el. (mondjuk az okos pasik imádják, de most nem ez a téma)

Még itt is meghunyászkodtok, mert az életben csak a buta dicsekszik.

Miért nem lehet legalább itt felvállalni, ha az átlag fölött vagytok intellektuálisan?

2024. jún. 4. 09:43
 19/30 anonim ***** válasza:
84%
18 eddig nem veme vitáztál, de ez a "számomra érthetetlen a meghunyászkodó, behódoló stílus" elég durva. Az okos ember tudja mikor kell behódolni, meghunyászkodni. Ha neked ez teljesen idegen akkor van még hova fejlődni.
2024. jún. 4. 09:52
 20/30 anonim ***** válasza:
87%

Lehet intelligens vagy, de hogy beképzelt is, az egyszer biztos.

Szerintem ne csodálkozz, ha nem igazán kedvelnek, ha ilyen és ehhez hasonló megszólalásokat sütögetsz el:

"egy kaszt vagyunk."

Bármennyire is hihetetlen számodra, ezen az oldalon is nagyon sokan szeretik előadni akár anonim vagy akár nyilvános felhasználó névvel, hogy ők milyen okosak és mennyire sok pénzt keresnek, meg mennyivel mások felett állnak, másik kategóriában meg, hogy ők milyen jók az ágyban stb.. a valóság pedig mégis mást mutat.

Főleg annak tekintetében, hogy mennyi itt a rosszindulatú retardált ostoba válasz, ha csak egy pár napig olvasnád a kérdéseket, akkor te magad is rájönnél.

2024. jún. 4. 09:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!