Aki este tusol, az reggelente hogyan tisztálkodik? Csak arcmosás? Vagy megmossátok a hónaljat, intim területet?
Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 22:40
21/28 anonim válasza:
#19-es vagyok, megtudhatnám hogy pontosan mi a “nem hasznos” a válaszomban? A kérdésre válaszoltam, mi a probléma?
23/28 anonim válasza:
Aranyos ez a bujtatott lenézés a kérdésben. Én meg bujtatottan értetlenkedem azon, aki az egész napos kosszal, izzadtsággal fekszik be a tiszta ágyba.
24/28 anonim válasza:
Este zuhany, reggel arc, fog es seggmosas.
26/28 anonim válasza:
Szóval a faszik nem mosnak kezet huggyantás után, mert a pöcsük tiszta, de valamitől az éjszaka folyamán mégis dzsuva lesz.
27/28 anonim válasza:
Csak arc. Nyilván ha leizzadnék, bepállanék alvás alatt akkor mást is mosnék. De egy egészséges, nem elhízott embernek nem kéne ilyen problémája legyen. Hacsak nem 40 fokban alszik.
28/28 anonim válasza:
Egészséges vagyok és nem elhízott, de minden éjjel szakad rólam a víz, sajnos a párom nagyon fázós és sehogy nem tudom rávenni hogy 18 fok alá menjünk, én meg meggyulladok így. 🤷♀️ nem mindenki egyedül él hogy olyan hőfokot csináljon amilyet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!