Aki este tusol, az reggelente hogyan tisztálkodik? Csak arcmosás? Vagy megmossátok a hónaljat, intim területet?
Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 22:40
11/28 anonim válasza:
Reggel csak akkor tisztálkodom/zuhanyzom újra, ha az este során leizzadtam. Az ágyat tisztán tartom, a "pizsamát" (boxer+ póló) is naponta cserélem, én egyszerűen nem érzem magam koszosnak reggel, pedig eléggé kényes vagyok erre.
12/28 anonim válasza:
Munkanapokon reggel.Vagy ha éjszakai műszak van,akkor este.A lényeg,hogy indulás előtt nem sokkal.Ha mondjuk este 8 órakor lezuhanyzik valaki,akkor reggel hatra már elszáll a frissesség.Tíz óra alatt eloszlik a tusfürdő illata.Amennyiben délutánra esik a munkaidő kezdete,akkor 18 óra alatt méginkább elillan a zuhanyzás utáni frissesség.A napi többszöri zuhany meg nem a legjobb a bőrnek.Így marad ez az említett megoldás.
13/28 anonim válasza:
Mivel este sosem mocskosan megyek aludni + nincs is egészségügyi problémám amitől reggelre bűzlenék, ezért reggel csak arcot + fogat mosok.
Max nyári hőségben szoktam reggel tusolni.
14/28 anonim válasza:
Én általában csak este tusolok, vagyis inkább hajnali 1-2 fele.
Reggel csak mosakodás, max akkor tusolok, ha nagyon leizzadtam, vagy ágytornát végeztem.
F
15/28 anonim válasza:
Én próbáltam, hogy este fürdök, reggel pedig csak arc és fogmosás, de annyira rosszul éreztem magam munkában, hogy visszaálltam a reggeli fürdésre. Egyszerűen nem éreztem magam frissnek, főleg az intim területeken.
16/28 anonim válasza:
Ha a semmiből bepállik, dokihoz kéne menni.
17/28 anonim válasza:
Este tusolok. Reggel fogmosás, arcmosás. Ha napközben megizzadok (és általában megizzadok edzés vagy bármi miatt), akkor munka előtt is (én délután 4-re járok dolgozni).
18/28 anonim válasza:
Csak evidenssel áttörlöm az arcomat.
19/28 anonim válasza:
Arcmosás + én meg szoktam mosakodni hónalj környékén is, frissebbnek érzem magam így.
20/28 Metionin válasza:
Este tusolok, arcot tisztítok, reggel meg csak arcot tisztítok. Ha valamiért leizzadtam éjszaka, akkor tusolok reggel is de az vagy kánikulában fordul elő vagy ha beteg vagyok. Egy sima éjszaka nem izzadok le, nem leszek koszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!