Apám egyfolytában piszkál, hogy szagom van, pedig most is tegnap este fürödtem meg... Miért kell ilyen melegben felhántorgatni az embernek, hogy izzad?
Ráadásul most pont abban a korban is vagyok, hogy van egy testszagom, és hiába fürdök meg, tíz(!!) percen belül garantált, hogy ismét előjön az a testszag...
18/L
Nagy melegben erdemes reggel es este is furodni. Alvas kozben is meg tud izzadni az ember.
Ezenkivul rogton furdes utan hasznalj dezodort, es naponta tobbszor meg dezodorozd be magad. Talald meg a legjobb dezodort ami mukodik neked (tokeletest hogy napi 1x eleg nyaron nem fogsz talalni).
Szerintem edesapad csak jot akar, meg mindig jobb, ha o mondja semmint tomegkozlekesen vagy barati korben derul ki.
Mondd el neki, hogy kosz a figyelmeztetest, felfogtam, ne mondd el tobbszor.
A hintőpor nagyon jó, én a mellem alá használom, gátolja az izzadást!
Még amit ajánlok, használj hónaljra izzadásgátló stift-et. Jól megfogja az izzadást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!