Ti reggel vagy este szoktatok tusolni?
Este. Sosem értettem azt aki csak reggel zuhanyozik... Pl.egy fülledt,meleg melós nap után,hogy tudnak büdösen belefeküdni az ágyba és aludni egy jót?
Mondjuk én biztos nem.
Reggel, mert éjjel úgyis leizzadok, mint a ló. Nem szeretek büdösek munkába menni.
Hazaesve általában van egy gyors mosakodás, nyári nagy melegben meg este is van, hogy fürdök.
Le leszek pontozva, mert reggel.
Én amúgy úgy érzem, hogy ha este zuhanyzok, akkor reggel nem vagyok friss. Többek között azért, mert hidegszerető vagyok, túlfűtött lakásban élek, a takaró ölelése pedig kell. Őszintén megmondom, hogy előfordul az izzadás este/éjjel.
Este lusta vagyok mindenre és nincs is erőm semmire sem. Nagyon reggeli ember vagyok, este sokszor éhes se vagyok. Sokszor már 9-kor fekszem.
Újabban már mosogatni és a száraz ruhát elrakni is reggel szoktam. Volt egy idő, hogy reggel futottam, tornáztam.
Egyébként engem a zuhanyzás felébreszt, felfrissít. Nem egy példa volt rá, hogy esti (elég meleg vizes) zuhany után nem bírtam elaludni.
Ha lesz párom, nem kizárt, hogy át fogok szokni az esti zuhanyra, vagy esetleg a reggel-estire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!