Mi a fenéért reggel tusolnak az emberek?
Nem mindenki.
Én pl. este szoktam tusolni, már csak azért is, hogy szex előtt friss legyek és illatos. :) Aztán gyors mosdás.
Nyáron logikus, hogy reggel is tusolok, ha este leizzadtam, sőt nap közben is, ha tehetem.
Nem reggel, hanem este és reggel, mint ahogy már írták.
Olyat én sem ismerek, aki csak reggel.
Éjszaka általában izzadnak az emberek, ez van.
Csak gondolj be. Hordasz egy pólót 8 órán át, utána jobb esetben kimosod. Eltöltesz az ágyban 7x8 órát, mire kicseréled az ágyneműt, ez6 kb olyan, mintha egy hétig ugyan az a ruha lenne rajtad. Jó, az emberek nagy része pizsiben alszik, de a bőröddel valamilyen szinten érintkezik az ágynemű, ráadásul az sem ritka jelenség, hogy odafolyatjuk a nyálunkat a párnára, és abban hömbölgünk reggelig. És akkor még nem is beszéltünk a kedvesünkkel történő alvás következményeiről. Az az elvileg tiszta ágy tényleg csak elvileg tiszta, gyakorlatilag már kevésbé.
Irigyellek, ha nem voltál még annyira fáradt, hogy amint hazaértél leműtötted magadról a ruhát és már be is dőltél az ágyba. A logikáját sem értem, hogy miért lenne gusztustalanabb az ágyban feküdni izzadtan, mint bármi mást csinálni.
Éjjel is meg lehet izzadni, nyáron meg aztán főleg.
A reggeli zuhany pedig frissítő, ébresztő hatással van.
Nem mindenki lesz napközben piszkos, munkája válogatja. Lehet este és reggel is egy gyors zuhanyt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!