Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki este tusol, az reggelente...

Aki este tusol, az reggelente hogyan tisztálkodik? Csak arcmosás? Vagy megmossátok a hónaljat, intim területet?

Figyelt kérdés
2024. jún. 3. 22:40
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
21%
Este és reggel is. Evidens.
2024. jún. 3. 22:46
 2/28 anonim ***** válasza:
82%
Sehogy. Csak este. Drága a víz és egyre kevesebb van belőle. Egy éjszaka alatt nem leszünk koszosak.
2024. jún. 3. 22:47
 3/28 anonim ***** válasza:
86%
Kitörlöm a csipát a szememből. Nem egészséges a túlzásba vitt tisztálkodás. Esetleg az arcomra löttyintek hideg vizet, ha kótyagosan ébredek, utána óvatosan nem dörzsölő mozdulatokkal felitatom
2024. jún. 3. 23:02
 4/28 anonim ***** válasza:
0%

Reggel zuhanyozom. Egész nap jövök-megyek, egyebek. Este 10 felé zuhany, lefekvés.

Evidens, hogy a napot rövid frissítő zuhannyal kezdem.

Jó Ég?!

2024-bennilyen kérdés?!

2024. jún. 3. 23:07
 5/28 anonim ***** válasza:
96%

4

Na ne legyél már ennyire tiszta! Még hasra esek tőled. Jó ég!!

2024. jún. 3. 23:21
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Arcmosás
2024. jún. 3. 23:26
 7/28 Katona Dius ***** válasza:
100%
Én este zuhanyzok, vagy fürdök. Az egész napos rohanás koszát, porát nem szívesen viszem be az ágyba. Nem vagyok egy izzadós fajta, így regel nem úgy ébredek, hogy agyonig vagyok izzadva. Arc és fogmosás a reggeli tisztálkodás, már nem zuhanyzok le újra.
2024. jún. 3. 23:27
 8/28 anonim ***** válasza:
85%
A víz hiába van globális körforgásban és állandó mennyiségben, valójában egy nagyon érzékeny rendszer. Ez a mindennapi fürdés, ráadásul reggel-este is.. Erre szavak nincsenek.
2024. jún. 3. 23:29
 9/28 Katona Dius ***** válasza:
100%
Tudom, hogy sokan ellenjavallják a minden napos fürsét, mert nem tesz jót a bőrnek. Van is benne valami, sokaknak emiatt iszonyatosan szárad a bőre. De egyszerűen nem tudok úgy lefeküdni aludni, hogy érzem, ragadok a kosztól. Nyáron az izzasztó melegben meg különösen zavaró, hogy tapad rám a por, minden.
2024. jún. 3. 23:31
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Arcot mosok.
2024. jún. 3. 23:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!