Szerintetek gáz, hogy 24 évesen gáz, hogy nincs saját kocsim és az anyáméval járok mindenhova?
Oké, akkor nem torkokban fogsz turkálni, hanem fertőzödten gennyező nemiszervekben. Nem sokkal vonzóbb életút, de kinek mi jön be.
Már csak annyit írj le kérlek, hogy hol fogsz dolgozni, nehogy véletlenül a párom oda menjen egyszer ha szüksége lenne ilyesmire. :D
Végigolvastam a csetepatét, nagyon gáz mindkét oldal. A leendő orvos bicskanyitogató stílusa, de a "világutazó" "milliárdos" "vállalkozó" modora is megér egy misét, mert igazi bunkó magyar módjára belekötött és páros lábbal beleszállt, miközben senki nem osztott lapot neki és amúgy is a kérdésre, a kérdezőnek kéne válaszolni. Nem véletlen az abszolút nulla százaléka az első oldalon. Szerintem mindkét oldalnak önvizsgálatot kéne tartania. A vállalkozónk szerint hattyúhalált és a szülei pénzével játszik az orvostanhallgató.
Én semmilyen hattyúhalált nem láttam az egyetemista oldaláról és nagyon tisztelem, mert kevés ember végez egy summa cum laude-t általános orvosin. Tanul, fejlődik, erre úgy van lehordva, mintha egy semmirekellő Molnár Krisztián 2 lenne az illető. Érdekes gondolkodásmódok, na.
A kérdésre is válaszoltam, korábban. Veled ellentétben. Te aztán tényleg csak velünk jött kötekedni, ex post facto.
Mivel valamiért neked fontos ez, az értékeléseim átlaga 60% körül van az itteni válaszok között. És mivel ezt használtad a saját mondandód alátámasztására, mert az önálló véleményalkotás rizikós dolog, meg kell kérdeznem, akkor most mégis igazam van?
A hattyúhalált azért írtam, mert már sokadjára jött elő azzal hogy mit össze szenvedett a farmakológiával, és erre a kontextusvesztett szenvedére aztán tényleg csak a selyemburokban élő egyetemisták képesek. Mivel évekig tanítottam elitebb egyetemeken, ismerem a lélekállapotot.
A milliárdost nem tudom már ki aggatta rám, akiről lemajmoltad, de én soha nem állítottam hasonlót.
“És mivel ezt használtad a saját mondandód alátámasztására, mert az önálló véleményalkotás rizikós dolog, meg kell kérdeznem, akkor most mégis igazam van?”
Azt is vedd figyelembe, hogy később szépen lettél felpontozva, miután elszállt vele a ló és utca stílusban el hordott mindenkit mindenhova. Sajnos felvette a provokálásodat, itt hibázott. Ha nem vette volna fel, te itt abszolút alulmaradtál volna minden tekintetben. Senki nem szereti a kéretlen véleményt az életéről, ha nem kérdezik. Semmirekellőknek nyugodtan be lehet szólni, de ne szóljuk már le azt, aki megtalálta az útját, igyekszik az életben. Mintha otthon lógatná a lábát.
Ebben igazad lehet. De hát azt írta "leszarom más mit gondol", ki hitte volna hogy az apja autója és anyja szoknyája mögül ilyen kis harcias lesz.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!