Ha egy kis beszélgetés után elkérem valakinek a Facebookját mostanában miért hazudják állandóan azt nekem hogy nincsenek fent Facebookon?
A Facebook már nem erre való, 10 éve még talán oké volt ma már nem. Nalam pl már csak ismerősök rokonok vannak meg. Idegesítő amikor kollégák akiket nem is ismerek jelölgetnek.
Ha nem akarod elveszteni a kontaktot ott a WhatsApp a Viber, Messenger stb.
Szal röviden: ne kérd el ismeretlenek Facebookját, ciki.
Mert az ún smart talk után nem akarnak veled közelebbi ismeretségbe keveredni. Nálam is volt egy kotnyeles vénember a melóból, aki bejelölt, de tudom, hogy csak kíváncsiskodásból. Visszajelöltem, de azonnal tiltottam is a hozzáférését a profilomhoz.
Hozzáteszem, hogy azóta a fb-ot is töröltem, elegem lett belőle. Szóval az is simán játszik, hogy tényleg nincs nekik.
1. opció: nem akarja folytatni veled a beszélgetést
2. opció: nem hazudik hanem csak tényleg nincs facebookja
Ha annyira akarná veled folytatni és tényleg nem lenne facebookja, mondana más alternatívát.
Szóval kb. olyan szintű kifogás, mint hogy "barátom van".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!