Miért van olyan érzésem, hogy az életem gyakorlatilag mások elvárásfolyamának teljesítéséből áll?
Figyelt kérdés
Bárhol vagyok, valakinek valami baja van velem. Akár ismerősökről van szó, akár vadidegenekről. Ha felszállok a buszra, már azon szorongok, hogy valakinek valami baja lesz velem. Munkahelyen is ugyanez, csak ott pontosan tudom melyek azok a női kollégák, akik úgy gondolják, hogy ők megszabhatják nekem, hogyan viselkedjek. Néha az öltözködésemmel van a problémájuk, néha azzal, hogy rendetlenség van az asztalomon, néha azzal, hogy miért nem szellőztettem ki a saját szobámba (amiben rajtam kívül nincs senki, de ők azért is bejönnek és közlik).2024. máj. 27. 20:39
21/25 anonim válasza:
Mi az a titkolnivaló hobbi? Akár privátban is szívesen hallanám, érdekel.
22/25 A kérdező kommentje:
Mert ha elmondom, akkor végre kapok egy bővebb választ annál, mint hogy tömegjelenség?
2024. máj. 28. 08:13
23/25 anonim válasza:
Nem, azt ne hiszem. De engem ez ragadott meg. Ez rólam szól. :)
24/25 A kérdező kommentje:
Akkor köszönöm, de nem kívánom kibeszélni a titkaimat a semmiért.
2024. máj. 28. 08:24
25/25 anonim válasza:
Persze,érthető. Minden jót. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!