Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van olyan érzésem, hogy...

Miért van olyan érzésem, hogy az életem gyakorlatilag mások elvárásfolyamának teljesítéséből áll?

Figyelt kérdés
Bárhol vagyok, valakinek valami baja van velem. Akár ismerősökről van szó, akár vadidegenekről. Ha felszállok a buszra, már azon szorongok, hogy valakinek valami baja lesz velem. Munkahelyen is ugyanez, csak ott pontosan tudom melyek azok a női kollégák, akik úgy gondolják, hogy ők megszabhatják nekem, hogyan viselkedjek. Néha az öltözködésemmel van a problémájuk, néha azzal, hogy rendetlenség van az asztalomon, néha azzal, hogy miért nem szellőztettem ki a saját szobámba (amiben rajtam kívül nincs senki, de ők azért is bejönnek és közlik).
2024. máj. 27. 20:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mi az a titkolnivaló hobbi? Akár privátban is szívesen hallanám, érdekel.
2024. máj. 28. 08:11
 22/25 A kérdező kommentje:
Mert ha elmondom, akkor végre kapok egy bővebb választ annál, mint hogy tömegjelenség?
2024. máj. 28. 08:13
 23/25 anonim ***** válasza:
Nem, azt ne hiszem. De engem ez ragadott meg. Ez rólam szól. :)
2024. máj. 28. 08:21
 24/25 A kérdező kommentje:
Akkor köszönöm, de nem kívánom kibeszélni a titkaimat a semmiért.
2024. máj. 28. 08:24
 25/25 anonim ***** válasza:
Persze,érthető. Minden jót. :)
2024. máj. 28. 08:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!