Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak miért könnyű az élete?...

Másnak miért könnyű az élete? Nekem miért nem?

Figyelt kérdés

Már kb. gyerekkoromtól kezdve szar az életem. Introvertált voltam, ki voltam közösítve, ki voltam gúnyolva.

El nem tudom mondani, hogy most felnőttként is utálok élni, soha semmi nem sikerül most sem. nem sikerült megházasodnom sem huszonéves koromban, ami az álmom volt, mert sose kellettem eléggé senkinek. Gyerekem sincs természetesen.

Míg engem csak a férfiak kihasználta, addig másokat szépen el is vettek. Az összes exem pont utánam meg is találta az igazit, meg is házasodtak.

Még munkát sem sikerül találnom magamnak, csak ilyen kihasználós közmunkákat, még sosem voltam megbecsülve sem.

Facebookon is volt már megnéztem a volt osztálytársaimat, velem egyidősöket, és mindenki boldog.

2024. máj. 18. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az írásodból azt mondanám, érdemes lenne felkeresned egy pszichológust. Ezt az "utálok élni" szókapcsolat miatt is mondom, illetve úgy érződik, hogy még a gyerekkori történések sem kerültek teljes feldolgozásra.

Esetleg vannak konkrét és reális céljaid? Az utóbbit azért írtam, mert sokan esünk abba a hibába, hogy nem jól lőjük be őket és túl nagyot álmodunk.

Valamint, ne a közösségi médiában látott dolgokhoz hasonlítsd magad, az életed. Az oda felpakolt dolgok valójában csak nagyon jól sikerült kiragadott pillanatok. Az emberek nagyon kicsi százaléka ír, oszt meg bármit is a hibáról, kudarcairól, mert nem akarnak rossz színben feltűnni mások előtt. Nem túl valós, sőt, kifejezetten csalóka is tud lenni, ami oda kikerül.

2024. jún. 5. 14:40
 12/12 anonim ***** válasza:
45%
Pszichológus helyett,aki csak lehúz pénzzel, keress inkább barátokat, pl olyanokat akiknek hasonló az érdeklődési körük. Vagy keress egy jó hobbit, időtöltést ahol tudsz ismerkedni másokkal. Persze introveltáltként nem könnyű,de nem is lehetetlen.
2024. jún. 6. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!