Másnak miért könnyű az élete? Nekem miért nem?
Már kb. gyerekkoromtól kezdve szar az életem. Introvertált voltam, ki voltam közösítve, ki voltam gúnyolva.
El nem tudom mondani, hogy most felnőttként is utálok élni, soha semmi nem sikerül most sem. nem sikerült megházasodnom sem huszonéves koromban, ami az álmom volt, mert sose kellettem eléggé senkinek. Gyerekem sincs természetesen.
Míg engem csak a férfiak kihasználta, addig másokat szépen el is vettek. Az összes exem pont utánam meg is találta az igazit, meg is házasodtak.
Még munkát sem sikerül találnom magamnak, csak ilyen kihasználós közmunkákat, még sosem voltam megbecsülve sem.
Facebookon is volt már megnéztem a volt osztálytársaimat, velem egyidősöket, és mindenki boldog.
Tegyél többet az életedért, ne becsüld alá önmagad, illetve ne hasonlítgasd magad másokhoz.
Ha jobb munkahelyet akarsz, akkor tanulj ki valamit, es helyezkedj el abban.
Ha normális párkapcsolatot akarsz, akkor ne add fel, hanem addig keress, amíg nem találod meg az igazit. Tanulj a korábbi hibáidból, próbálj meg máshogy viselkedni a leendő pároddal.
Az, hogy a Facebookon mindenki boldog pedig felejtsd el, mert ez nem igaz. Mindenki csak a jót teszi ki, de ettől még nekik is lehetnek gondjaik, max nem osztják meg mindenkivel. (Ami normális.)
"Az összes exem pont utánam meg is találta az igazit, meg is házasodtak."
Ennél a résznél felröhögtem, mert ez nálam is pont így történt.
Viszont azóta én is megtaláltam az igazit. Az Igazit. Nem tudom hány éves vagy, de ne add fel, nekem is csak 31 évesen sikerült!
A Facebook pedig ne legyen alap! Én pl semmit sem töltök fel, ezért volt olyan ismerősöm is, aki azt hitte, hogy meghaltam :D
“Facebookon is volt már megnéztem a volt osztálytársaimat, velem egyidősöket, és mindenki boldog.”
Ez az internet legnagyobb kamuja hidd el. Dehogy boldog mindenki! A nagy lószart. Ha minden 2. ember boldog, akkor már lehet sokat mondtam. Élnek egy szar kapcsolatban, nevelik a kezelhetetlen gyerekeiket és azon agyalnak, h hol cseszték el. Kb erről szól a legtöbb kirakatboldog ember élete.
A te problémádra nem tudok sok megoldást, de nőként te még mindig jobb helyzetből indulsz, mint egy hasonló kaliberű férfi. Kezdj el randizni, aztán egyszer csak akad egy hal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!