Másnak is feltűnt, hogy egyes embereknek milyen könnyű
életük van, akár miről van szó, másoknak meg kész
szenvedés?
Figyelt kérdés
Például van egy nagyon jó cimborám.
Az apja gyermekkorában molesztálta, az anyja lakástűzben meghalt, ő maga meg rákos lett, de igazából ez is csak a jéghegy csúcsa sajnos.
Kollégám meg ez a beleszarhatok mindenbe, mert mindenből jól jött ki.
Gazdag szülők, aztán ezáltal jó munkahely, ahová más sorbaáll stb
Szimpla dolgokban is mindig szerencséje van.
2019. febr. 26. 13:07
1/9 anonim válasza:
Nem biztos hogy a gazdag ember boldog, és a molesztált ember boldogtalan. Igazából a másik ember életét könnyű becsmérelni ha csak a felszínt látjuk.
2019. febr. 26. 13:12
2/9 anonim válasza:
Igen. Én sokat gondolkodtam ezen. Végül ezért kezdtem el hinni a karmàban. Egyes emberek olyan butàk szinte mindig a szerencséjük menti meg öket de komolyan mondom. Belém meg szerelmes a balszerencse.
2019. febr. 26. 13:12
3/9 anonim válasza:
Mindenkinek vannak gondjai, csak nem kötik az orrodra. Kifelé mindenki tökéletesnek mutatja magát.
2019. febr. 26. 13:15
4/9 anonim válasza:
Persze hogy feltűnt, főleg a rendszerváltás óta, mióta megjelentek a társadalmi szakadékok. Na jó, persze a régi rendszerben is voltak egyenlőbbek.
2019. febr. 26. 13:15
5/9 anonim válasza:
Az olyan jobban feltűnik, aki állandóan elcseszi a kapott esélyeket, mégis mindig újabbakat kap, amivel aztán jobban jön ki a szarból, ahogy belekerült. Ilyenkor tudok rendesen irigykedni. Aztán megint elcseszi, mindenki ugrik sajnálni és kisegíteni, hogy folytatódjon a körforgás. Néha jó lenne ilyen manipulátor technikákat eltanulni.
2019. febr. 26. 13:40
6/9 anonim válasza:
Az élet soha nem volt igazságos, soha nem is lesz az. Van, akik könnyebben indulnak az életben, van, akik nehezebben, de szerintem ha az ember elég kitartó, lentről is fel tudja magát küzdeni. Lehet, hogy nem pont ugyanarra a szintre, de mi vagyunk a sorsunk kovácsai és nagyon sok dolgot el tudunk érni, ha megvan a kellő kitartás. Egyébként a felszínt kapargatva sosem tudhatod, hogy mi áll valaki szerencséje mögött vagy hogy mennyire teszi ez a sok "könnyű" dolog boldoggá. Külső szemmel én is baromi szerencsés ember vagyok és szuper életem van, de azt már senki nem látja, hogy mindezért évekig vért izzadtam mint ahogy azt sem, hogy mennyi súlyos traumával kellett megküzdenem amíg idáig jutottam. Azt tudom javasolni, hogy bármilyen irigységet, amit érezhetsz fordítsd motivációba és csak azért is mutasd meg, hogy te is képes vagy oda jutni, mint ők, mindenféle hátszél nélkül is.
2019. febr. 26. 13:53
7/9 anonim válasza:
Ez majdnem olyan, mint hogy látjuk a nagy Mercis ember, és duzzogunk, hogy neki ilyenje van. Közben nem tudjuk pontosan, hogy mit-hogyan tett érte, csak megy a találgatás, a negatív hozzáállás.
Vannak emberek, akik kaptak az élettől rosszat, de fel tudtak állni, tovább tudtak lépni, így másképp néznek a problémákra. Míg más belegebed.
2019. febr. 26. 20:18
8/9 anonim válasza:
A gazdag embereket"fikázzák.)
A szegény embereket lenézik.)
A buta embereket,Becsapják.)
A jó szivű embereket,kihasználják.)
Vannak olyan gazdag emberek,akik megdolgóztak azért ami van. És vannak olyanok is,akiknek szimplán szerencséjűk volt. De gondolóm akiktől örököltek bizonyós összegeket,azoknak sem csak ugy dóbták az égből. És a gazdagoknak is van góndjuk,Pl;nehány gazdag ember miért megy havonta nyaralni? Biztos nem az arany minden napjúkért! Ők is dolgóznak,És kemény múnkának van meg az eredménye".
2019. febr. 27. 11:16
9/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok) és igen nagyón idegesitő tud lenni ha valami vagy,(semmi)-nem jön össze,De próbálkozni kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!