Az embereknek mi a jó a másnaposságban?
Én nem iszom alkoholt és azt szeretem a másnaposságban, hogy azok a beteg elmék, akik jól merészelik érezni magukat az engedélyem nélkül, és isznak, másnap jön a böjt. Megszenvednek ők az előző esti mulatásért!
18/fiú
Ja hogy miért isznak, ha rossz? Mivel ANNYIRA azért nem rossz. Ha a lerészegedés mindig gyomormosással járna, sokkal kevesebben részegednének le (gondolom. sosem volt gyomormosásom, de nem hangzik jól). De egy másnapot túl lehet élni egy poénos este és éjszaka után...
Engem nem a másnap rettentene el (ami nálam nincs is, igaz, a részegség sem vonz, úgyhogy ma már anélkül iszom. de jó pia mellett részegség után sem volt bajom másnap), hanem az, hogy publikus helyen még kiszolgáltatottabb vagyok, mint alapból. Ha már részegeskednék, tuti itthon tenném vagy minimum jóbarátok közt, akik vigyáznak rám. De nem mindenki gondolkodik ennyire komolyan a témában.
Sokan meg is változnak és hülyeségeket csinálnak, veszélybe kerülnek s még ez sem rettenti el őket. Pedig az fájdalmasabb eredményeket hozhat, mint egy sima kis másnap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!