Az ilyen embereknek nincs jobb dolguk csak kötekedni?
A napokban történt, hogy édesanyámhoz jött a barátnője, anyum mondta ne zavarjam őket (nem mintha szoktam volna)
Megérkezett a nő és mondta anyum kimennek a kertbe, én kiteregettem és bejöttem, hogy tudjanak beszélgetni, erre 5 perc múlva jön be a házba anyum, hogy a barátnője azt mondta milyen miss p.csa vagyok meg ki se megyek hozzájuk. Egyrészt nem értettem anyám viselkedését hisz ő mondta ne zavarjak, akkor minek is ültem volna közéjük, másrészt a barátnője lepics.z és erre anyum kb nekem ront mintha annak a nőnek igaza lenne.
Szerintem nagyon ostobák, Kérdező. Elkéne nekik oda egy fekete lyuk, hogy világítson...
Én meg is mondanám nekik kerek perec.
Valóban nem kell ilyen család mellett ellenség, megkérdeztem miért nem védett meg, azt mondta minek védett volna meg, mikor tényleg olyan lettem amit a nő mondott.
Aztán most mondtam hagyjon egy kicsit mert nagyon szúr a szivem, azt mondta azért szúr mert gyagya vagyok és tegyek rendet az agyamban. Ennyit erről. Nem is írom le, hogy legszívesebben mit kívánok neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!