Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mitől van az, hogy ami másnak...

Mitől van az, hogy ami másnak nehéz, az nekem könnyű, és a könnyű dolgok viszont nekem nagyon nehezek?

Figyelt kérdés

Így van ez az egész élet területén mindenben.

Miért?

#Nehézdolgok #Könnyűdolgok
2020. okt. 5. 01:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Más az érdeklődési köröd.
2020. okt. 5. 01:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát, nem éppen erre gondoltam. Ahhoz már öreg vagyok, hogy ezt ne tudjam megítélni.

Pl. Szeretek varrni. Amikor tanultam, én voltam az a kivétel akinek az egyszerű varrás ok nem mentek, a többieknek gond nélkül. A legbonyolultabb dolgok viszont nekem mentek a többieknek nagyon nehezen.

2020. okt. 5. 02:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Van, akinek jó a felfogása, de elsőre nem tud megtanulni valamit, csak ha többször vagy alaposan megmutatják. Az egyszerű varrást megmutatták egyszer, és úgy voltak vele, mindenkinek menni fog. A bonyolult varrást eleve szájbarágósabb módon mutatta az oktató, és előre közölte, hogy erre figyelni kell, így akkor is ment, ha alapból van egy kis figyelemzavarod.
2020. okt. 5. 02:56
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Mert isten külömbözőnek teremté minket
2020. okt. 5. 06:13
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nehezedelem és a könnyedelem is ugyanúgy hozzánk tartozik, mint gombához a kalapja.
2020. okt. 5. 06:33
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

Nem az ezotériában kell keresni a választ, az biztos. Ha nem vagy már olyan fiatal, nyilván megfigyelhetted az életben, hogy mindenkinek másmilyen képességei vannak. Van, aki ügyesen focizik, más meg el sem találja a labdát a lábával, ha bele akar rúgni. Van, aki jól vezet autót, van aki soha nem tudja megtanulni normálisan. Te ügyesen varrsz, mert jó a kézügyességed, más egy pohár vizet nem tud kiönteni úgy, hogy ne menjen mellé. Viszont aki nem tud focizni, az fejben tud osztani, szorozni nagy számokat is, aki nem tud vezetni, az nagyon jól főz, aki pedig melléönti a vizet, annak kivételesen jók a nyelvi képességei.

Abban biztos vagyok, hogy nem minden könnyű dolog megy neked nehezen, és nem minden nehéz dolog megy neked könnyen. Csak kiragadtál pár dolgot.

2020. okt. 5. 08:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!