Másnak is rossz alvó a gyerek? 4 éves lesz de még mindig minimum 1 óra amire elalszik délután, este is. Soha nem volt könnyű elaltatni. Reggel minden nap 5-6 körül felkel. Este is soká alszik el.
Nekem már el sem alszik,délután viszont este 5 perc és horkol.
Nincs nagy alvás igénye a gyerekednek.
A fiam3,5 éves
Soha nem volt könnyű elaltatni, volt 1 évesen is olyan, hogy nem aludt egész nap
De kitapasztaltam, ha éjszaka alszik 9-10 órát, akkor napközben el lehet altatni, afelett meg se próbáltam
Viszont ha bealudt délután 5- re, szépen aludt másnap reggel 6- ig
Ez volt kb 2-3 éves korig
3 évesen délután kezdett el oviba járni ( 13-18- ig), szóval nem aludt délután
Az elején nehézkes volt, de azóta napközben nem alszik és este 12-13 óra ébrenlét után, 1-2 perc alatt elalszik és alszik 11-12 órát.
Persze ha nem alussza ki magát este, akkor az oviban bármikor aludhat, és itthon is tud napközben pihenni
Az én gyerekeim 4 évesen már egyáltalán nem aludtak délután. Ennek ellenére a fiam este nehezen aludt el, de reggel meg nem bírtam felkelteni.
Mikor alszik el a gyereked este, hogy reggel 5-kor már fenn van?
Akkor tényleg nagyon keveset alszik. Még akkor is, ha délután is alszik.
Mi annak idején voltunk a Madarászban alvásvizsgálaton, de nem mentünk vele sokra. Mert az én fiam nagyon nehezen aludt el, aztán meg éjjel felébredt, és hajnalig megint nem aludt el. Utána viszont átaludta a fél napot. Persze, a Madarászban sem aludt el a vizsgálaton. Vártunk ott éjfélig, akkor azt mondta a doki, hogy úgy nem tudja vizsgálni, ha nem alszik el. Hát mondtam neki, ha elaludna, nem lennénk itt!
Szerintem, ha amúgy jól van a gyereked, akkor ennyi az alvásigénye. Nem vagyunk egyformák. Érdeklődhetsz az alváslaborban, de sok értelme nincs szerintem.
Nálam például rengetegszer kelt fel éjszaka, és kutattam, nem tudtam az okát azon kívül hogy felkellett vagni a nyelvét mert nem tudott enni rendesen. De a probléma nem oldodott meg teljesen, enyhébben de továbbra is gyakran felebredt ejszaka es este nehezen aludt el
Amit próbáltam:
Csak annyi hogy a fejéhez meleg pokrócot tettem mert azt vettem észre hogy szereti ha melegbe van a feje
És láss csodát:
Ejszaka csak 1x ha felébred es reggel sem kel már olyan korán.
Fura, de van amelyik baba keresi azt a bekeritett érzést amit az anyaméhben erzett, es igy érezni magát jobban .
Próbáld meg😉
Lehet zseni. A zsenik keveset alszanak. De tényleg.
Johet a lepontozas az irigyektől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!