32/46 anonim válasza:
Pohár, nagyon menő :D
A kedvencem az volt, hogy sokszor az ovónők a jelünk alapján szólítottak. "Pohár! Gyere ide!" XD
35/46 anonim válasza:
Körte. Gyűlöltem.
A farkast jó kis szívás lehetett a szülőknek mindenbe bevarrni, berajzolni.
36/46 Metionin válasza:
#35. Nem volt akkora szívás, apám filccel rárajzolgatta kis kivágott lepedő darabokra (a fejét, nagy hegyes fogakkal, oltári menő volt) és anyám azokat varrta fel az ágyneműre meg a törölközőre. A fogmosó poharam alján is filccel volt. Az ilyen kiosztott cuccokra pl. volt hogy kaptunk színezőt, mindenki magának rajzolta fel vagy az óvónő segített. Viszont a ruháimba nem kellett jel, azt pár éve hallottam először hogy bele kell varrni.
37/46 anonim válasza:
én sosem emlékszem hogy valaki is a jelemen hívott volna... mondjuk arra sem hogy ez alapján találtam meg a cuccaimat, bár gondolom hogy olvasás hiányában ez lehetett
38/46 anonim válasza:
Milyen fura hogy erre mennyi ember emlékszik :D
Pedig az ovibol max egy pár bevillanó kép maradt meg
39/46 anonim válasza:
Sőt szinte az általánosból is :D
40/46 Metionin válasza:
#38 Nekem a gimi ilyen, pedig az időben sokkal közelebb volt a mához. Az oviból konkrétan teljes napokra is emlékszem, általánosból is de gimiből csak villanásokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!