22/46 anonim válasza:
alma voltam. tudja valaki hogy ennek mi jelentősége volt egyébként? mármint miért volt ilyen rutinszerű hogy legyen egy jeled? nem úgy hívtak, nem kötődött semmihez, miért is volt ez jó egy kisgyereknek?
23/46 anonim válasza:
#1, nekem is fenyőfa.
A bölcsiben pedig tojás....
24/46 anonim válasza:
#22 mert az ovisok nagy része nem tud olvasni,így a nevét hiába írják ki, de azt felismeri, ha pl a jelét odarajzolják a polcra fölé, ahová a kabátját akasztja meg a kinti cipőt bentire cseréli, vagy a jele alapján megtalálja a fogmosó poharát, és így tovább.
Az én jelem amúgy pöttyös gomba volt.
25/46 Metionin válasza:
#22 Az ovisok nem tudnak olvasni, ezért nem a nevük van a cuccaikon, hanem a jelük. Nálunk volt x darab, abból lehetett választani ami szabad volt. Amikor én mentem, nem volt szabad jel ami eleve megvolt az ovinak pl. rávarrva azokra a tárolókra amiben a fogkefe meg ezek vannak, így mondták apámnak, hogy válasszon, ő meg megkérdezte hogy mi akarok lenni, én meg mondtam, hogy farkas és az lett. Rá kellett rajzolni vagy varrni mindenre.
26/46 anonim válasza:
#22 mert egy 3-5 éves gyerek nem igen tud még olvasni, legalábbis a többség nem. A jeleket megjegyzik. A szülőknek is egyszerűbb mondjuk a ruhákra csak egy jelet varrni. A gyerekek így megtalálják egyszerűen a saját dolgaikat, ruháikat, ágyneműjüket az oviban.
A kiválasztás vagy véletlenszerű, vagy első szülőin aki kapja marja alapon lehet jelet választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!