Mi volt a jeled az óvodában?
Figyelt kérdés
Szeretted?
Ha nem mit választottál volna :D?
Ha lehetne melyik jeleket vezetnéd még be a mai óvodákba? :D
2012. okt. 30. 13:45
1/26 anonim válasza:
napocska volt a jelem, és szerettem hát a balettost és a csokit vezetnémbe.
3/26 anonim válasza:
Dominó (gőzöm sincs hány pötty volt rajta) :)
4/26 anonim válasza:
kiskacsa. szép is volt azaz idő.....:(
5/26 anonim válasza:
Alma volt, és akkor régen nem tetszett, viszont most ha választani kellene, tuti azt választanám. :D
6/26 A kérdező kommentje:
dominó nagyon menő :DD főleg fiúknak
a kiskacsa meg aranyos :) óó
:O balett és csoki nagyon jó jelek lennének.
Én még a súlyzót,nyalókát,szájat,szemet,lepkét,lóherét,virágot, vezetném be,de lehet hogy ezek nem is olyan újak..
JÖHETNEK MÉG VÁLASZOK
2012. okt. 30. 14:49
7/26 anonim válasza:
Nekem is alma volt! Emlékszem lekapartam a jelem matricáját az öltözőben, mert nem szerettem. Az almát szívesen eszem, de szerintem semmi különös nem volt benne, azoknak volt a legjobb, akiknek roller vagy rakéta volt a jelük :P
8/26 anonim válasza:
nekem is alma volt :) én mindig is szerettem, most is azt választanám.
én még a cicát, kutyát, nyuszit, meg egyéb állatokat vezetném be jelként :)
9/26 anonim válasza:
Én két oviba jártam (mert egyszer költöztünk). Az egyikben katica, a másikban pillangó volt a jelem.
De most így visszagondolva egy cicának jobban örültem volna, de ezekkel sem volt bajom. :D
10/26 anonim válasza:
Nekem virág volt, és fogalmam sincs, hogy szerettem-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!