Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az óvodában sokat játszottam...

Az óvodában sokat játszottam egy másik fiúval papás mamásat, és váltogattuk hogy most ki az anyukla, és ki az apuka. Van még olyan aki ilyesmit csinált gyerekként?

Figyelt kérdés
A szüleim persze agyfaxt kaptak tőle akkoriban:D Nem értettem miért....:D
2010. nov. 5. 13:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Persze! Mindig én voltam a gonosz rabló aki pofánrugta az apukát és elvitte az anyukát meg a kisgyereket egy gruppenre. :D Már akkor is élénk volt a fantáziám :)
2010. nov. 5. 14:04
 2/9 A kérdező kommentje:
hehe, ez tényleg elég élénk:D de nem úgy értettem, hanem hogy egyneműekkel játszottatok e ilyet? mármint fiú-fiúval.
2010. nov. 5. 14:47
 3/9 anonim ***** válasza:
jaja
2010. nov. 5. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
Jah úgy soha :D a fiukkal inkább verekedtem :)
2010. nov. 5. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:

Én papás-mamás-tejesembert játszottam!

A fiúk is jól kijöttek egymással! :)

2010. nov. 5. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Én unokanővéremmel :) Én is lány vagyok
2010. nov. 5. 19:39
 7/9 anonim válasza:
Mi is mindíg ilyet játszottunk:) Mindíg más szerep volt, hehe amire emlékszem, hogy 3 an játszottunk(lányok) és 1 volt az anyuka mi ketten pedig a gyerekei:) Természetesen apuka elhagyott bennünket XD de amugy többen is játszottunk ilyet és mindíg másnál.
2010. nov. 7. 12:30
 8/9 anonim ***** válasza:
én a nővéremmel játszottam ilyesmit...azt játszottunk, hogy mi egy árvaházban vagyunk nevelők :D
2010. nov. 7. 13:27
 9/9 anonim ***** válasza:

a hugommal játszottam ilyet xD ő volt a tata én meg a mama xD de játszottunk indiánost is, kikötöztünk egy plüsmacit, és az volt a foglyunk, meg volt olyan is hogy ki süti a legjobb sártortát...

15/L

2010. nov. 8. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!