Az óvodában sokat játszottam egy másik fiúval papás mamásat, és váltogattuk hogy most ki az anyukla, és ki az apuka. Van még olyan aki ilyesmit csinált gyerekként?
Figyelt kérdés
A szüleim persze agyfaxt kaptak tőle akkoriban:D Nem értettem miért....:D2010. nov. 5. 13:48
1/9 anonim válasza:
Persze! Mindig én voltam a gonosz rabló aki pofánrugta az apukát és elvitte az anyukát meg a kisgyereket egy gruppenre. :D Már akkor is élénk volt a fantáziám :)
2/9 A kérdező kommentje:
hehe, ez tényleg elég élénk:D de nem úgy értettem, hanem hogy egyneműekkel játszottatok e ilyet? mármint fiú-fiúval.
2010. nov. 5. 14:47
4/9 anonim válasza:
Jah úgy soha :D a fiukkal inkább verekedtem :)
5/9 anonim válasza:
Én papás-mamás-tejesembert játszottam!
A fiúk is jól kijöttek egymással! :)
6/9 anonim válasza:
Én unokanővéremmel :) Én is lány vagyok
7/9 anonim válasza:
Mi is mindíg ilyet játszottunk:) Mindíg más szerep volt, hehe amire emlékszem, hogy 3 an játszottunk(lányok) és 1 volt az anyuka mi ketten pedig a gyerekei:) Természetesen apuka elhagyott bennünket XD de amugy többen is játszottunk ilyet és mindíg másnál.
8/9 anonim válasza:
én a nővéremmel játszottam ilyesmit...azt játszottunk, hogy mi egy árvaházban vagyunk nevelők :D
9/9 anonim válasza:
a hugommal játszottam ilyet xD ő volt a tata én meg a mama xD de játszottunk indiánost is, kikötöztünk egy plüsmacit, és az volt a foglyunk, meg volt olyan is hogy ki süti a legjobb sártortát...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!