Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit csináljak azzal az autista...

Mit csináljak azzal az autista + szívbeteg emberrel aki azt szeretné hogy egy meleg pár legyünk?

Figyelt kérdés

Iskolamba járt egy autista + szívbeteg emberke.

Normális volt kb nem lehetett róla tudni hogy autista.

Utóbbi időben beszélgetni kezdtünk és azt szeretné hogy jöjjek vele össze.

Küldött képet már a tudjuk miéről.

De mivel én nem vagyok meleg ezért kizárt hogy osszejojjek vele.

De viszont megbántani sem akarom mivel osztálytársaim szórakoztak vele és ez odaig jutott hogy ő öngyilkos lesz mert kihasználja mindenki stb...

Szeirntetek mit tegyek?

máj. 17. 14:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
Kérdező, először is meggyőződnék róla, hogy valóban övé-e a profil, pl ha benne vagytok egy közös csoportban akkor ott biztos hogy ő az. És rákérdeznék, hogy miért teszi ezt.
máj. 17. 15:53
 12/16 Nincstovább ***** válasza:

Nem tartom jó ötletnek a nyilvános megszégyenítést.

máj. 17. 15:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
12# Úgy értem privátban írna neki.
máj. 17. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Milyen kapcsolatban van vele? Ha közeli haver, akkor legjobb lenne személyesen megbeszélni a nézeteltéréseket vele, ha nem távoli ismerős, akkor tiltás, ignorálás. De több sebből vérzik a történet, konkrétumok se nagyon vannak. Nagyon furcsa a sztori több szempontból is.
máj. 17. 16:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismeri a határokat. Én elmondanám neki, hogy ez így nem pálya.. Dehogy lesz öngyilkos, miért lenne?

Mindenesetre furcsa.. Azt írta hogy járni akar veled? Nem lehet, hogy csak barátkozni akarna veled és te félreérted? Nálam ennél a kérdésnél nagyon bejelez a kamuméter, bocs....

máj. 17. 16:11
 16/16 anonim ***** válasza:
Udvariasan elmagyarázni, hogy te igazán kedveled, de heteró vagy. Aztán sok sikert kívánni a párválasztáshoz.
máj. 17. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!