Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak ha a haverom meleg?

Mit csináljak ha a haverom meleg?

Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 13:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fogadd el. Mi mást csinálnál?
2023. szept. 7. 13:14
 2/8 anonim ***** válasza:
14%
Ha zavar, ne fogadd el.
2023. szept. 7. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Nincs neked ezzel dolgod szerintem. Ez magánügy.
2023. szept. 7. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért kellene bármit is csinálnod?
2023. szept. 7. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, míg nem akar többet mint barátság, ez kb nem oszt vagy szoroz egy baráti kapcsolatban szerintem.
2023. szept. 8. 02:56
 6/8 anonim ***** válasza:
56%

Melegként azt mondom, jogod van nem elfogadni, ha szemben áll a te nézeteiddel a homoszexualitás. Senki se kényszerít rá (persze a progresszívak szemében te már egy büdösnáci fasiszta vagy). Nyilván ha nem nyomul rád meg nem hoz fel állandóan meleges témákat elméletben semmi gondnak nem kéne lennie a haverkodással, de ez a te döntésed kell, hogy legyen. Te döntsd el, hogy belefér neked hogy egy meleggel haverkodj, vagy sem.

Én pl. munkahelyen haverkodtam az egyik kollégámmal, jártunk sörözni meg online játszottunk. Úgy kb fél év ismeretség után nagy komolyan megkérdezte, hogy én tényleg meleg vagyok-e, mert a kolléganők erről sugdolóztak. Nem hazudtam neki. Kiakadt, hogy ezt hamarabb is lehetett volna mondani, mert akkor nem haverkodott volna velem. Elnézést kértem és elfogadtam, hogy neki ez nem fér bele. Azóta csak akkor szól hozzám, ha valami nagyon kell. Fájdalmas? Igen. Csalódtam? Krvára. Továbbléptem? Igen.

2023. szept. 10. 05:04
 7/8 anonim válasza:
100%

Abszolút semmi dolgod ezzel. Ha a barátod, nem hagyod magára csak azért, mert megosztotta ezt veled vagy akár a nyilvánossággal. Elég nagy klisé, hogy egy meleg srác rámozdul a haverokkal, ilyen az esetek 99%-ban nem fordul elő, ők nem hetero pasikat kérhetnek, szimplán csak társat akarnak maguknak, úgy, mint akárki más. Fogadd el, beszélj vele esetleg, ha kérdéseid vannak, mert azokat biztosan szívesen tisztázza a fejedben.

Én voltam az első, akinek a legjobb barátom elmondta, hogy meleg. Kamaszok voltunk, azthittem azért nem mozdult rám soha, mert baj van velem, baj van a nőiességemmel, hiszen amúgy meg minden időnket együtt töltöttük. Aztán elmondta egy nap ezt a titkát, én pedig megkönnyebbültem és jót nevettünk, mikor elmondtam neki ezeket a gondolatokat. Azonnal elfogadtam, sőt rengeteg kérdésem volt, mindre őszintén válaszolt és sokkal mélyebb lett a barátságunk, mint valaha.

Szóval ha tudod, akkor fogadd el, ha viszont neked nem fér bele, hát közöld ezt vele fair módon, aztán mehetsz a magad dolgára. De ha a barátja vagy, csak támogasd. Meg fogja köszönni.

2023. szept. 11. 06:25
 8/8 Tom Benko ***** válasza:
100%
Törődj bele
2023. szept. 14. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!