Elmondtam pár osztálytársamnak, hogy meleg vagyok. Szerintetek most mit csináljak?
Bulizni voltunk, eléggé berúgtunk, de azért annyira nem hogy ne emlékezzünk semmire, én belőlem meg kitört, hogy meleg vagyok. Nem akartam elmondani senkinek, csak már annyi ideje titkolom a dolgot, hogy az alkohol kimondatta velem. Igazából semmi nem történt, csak elkezdtek tőlem mindenfélét kérdezgetni, meg hülyültek, akkor még jól is esett erről beszélni. Azt viszont nem tudom, hogy fogok most így holnap suliba menni. Nagyon kellemetlen lesz az egész és félek hogy előbb-utóbb elterjed a hír... Van 1-2 arc ott, akik biztosan rosszul reagálnák le a dolgot.
Ti mit tennétek a helyemben?
18/F
A felvállalás attól is függ, hogyan reagálnak rá a többiek. Az osztálytársaim többsége viszonylag elfogadó, az osztályfőnökünk is az, plusz már csak pár hét van hátra a suliból, aztán ugye jön az érettségi, így annak a veszélye sem fenyeget hogy éveket kellene kibírnom ha rosszra fordulnánk a dolgok (most próbálom egy kicsit nyugtatgatni magam :D).
Majd meglátom mi lesz holnap. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!