Mit csináljak azzal az autista + szívbeteg emberrel aki azt szeretné hogy egy meleg pár legyünk?
Iskolamba járt egy autista + szívbeteg emberke.
Normális volt kb nem lehetett róla tudni hogy autista.
Utóbbi időben beszélgetni kezdtünk és azt szeretné hogy jöjjek vele össze.
Küldött képet már a tudjuk miéről.
De mivel én nem vagyok meleg ezért kizárt hogy osszejojjek vele.
De viszont megbántani sem akarom mivel osztálytársaim szórakoztak vele és ez odaig jutott hogy ő öngyilkos lesz mert kihasználja mindenki stb...
Szeirntetek mit tegyek?
A létező legegyszerűbb választ adod rá: hetero vagyok!
Egyébként, hogyan jutottatok el odáig, hogy képet küldött a nemi szervéről? Nehezen tudom elképzelni, hogy csak úgy random küldött egy fotót. Ha igen, akkor még nagyobb a baj, mint elsőre látszik.
Sajnálatból nem járunk senkivel! Főleg nem úgy, hogy a szexuális orientációtok is különböző…
Nyugodtan megírhatod, elmondhatod neki, hogy te a lányokat szereted :)
Mondjuk, az nagyon furcsa, hogy képet küldött csak úgy a fütyköséről… nekem itt kimaradt pár jelenet… te kérted erre? Vagy hogy jött a képbe ez az egész?
Furcsa történet, és szerintem kamu is.
Ha mégsem, akkor csak szimplán közöld vele, hogy hetero vagy. Nem kötelességed senki mentális zavarával foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!