Mit gondoltok azokról akik hangosan, bömböltetve hallgatják a kocsijukban a zenét?
Figyelt kérdés
Pl halljátok ti is a piros lámpánál állva2024. máj. 11. 11:44
11/30 anonim válasza:
Kérdező! Az ilyen seggfej mit hall a környezetéből? Mondjuk egy mentőt, tűzoltót stb.? Vagy hogy a saját gépével van baj? Nem a zene és annak minősége a lényeg, hanem az irgalmatlan és értelmetlen zaj.
Egyébként hogy kit mi zavar és mi nem, az ő magánügye. A KRESZ tiltja a zavarást.
12/30 A kérdező kommentje:
Akkor a kresz tiltja a hangos zenét, mert az zavaró?
2024. máj. 11. 14:15
13/30 anonim válasza:
Figyelmet elvonó, érzékszerveket blokkoló szinten értelemszerű, hogy tiltja!
14/30 anonim válasza:
12. Nem a zenét, hanem a zavarást.
15/30 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben ugyanaz a kettő nem?
2024. máj. 11. 17:08
16/30 anonim válasza:
Itt senki nem hallgat zenét a kocsijában vagy mi? Sokszor egyébként mikor kihangosítva beszélnek az autóban az hangosabb, mint mikor zenét hallgat valaki. Nem is értem sokan, hogy nem veszik észre, hogy az egész telefonbeszélgetésük 1 kilométerre elhallatszik...
17/30 mikeXxX válasza:
Engem meg pont nem érdekel ki mit gondol ez most antiszociálisan hangzik de azért nem halálosan zavaróan csinálom egyrészt másrészt éppen jól érzem magam tetszik a zene és kész ja és mivel sokat vezetek én pl hangos zene mellett is észlelem hogy mi van körülöttem ( tükörben is figyelek) gyakran hamarabb félre állok egy mentőnek hangos zene közben is mint a sok csiga hülye.
18/30 anonim válasza:
#17 Mindenki szeret zenét hallgatni vezetés közben, csak az nem mindegy, hogy milyen hangerőn. És ne képzeld azt, hogy ez nem vonja el a figyelmedet. Én azért szoktam kocsiba ülni, hogy eljussak A-ból B-be, nem azért hogy bulizzak. Annak máshol van a helye.
19/30 anonim válasza:
"Én azért szoktam kocsiba ülni, hogy eljussak A-ból B-be, nem azért hogy bulizzak."
Tehát nem hallgatsz rádiót, nem beszélgetsz az utasaiddal, nem gondolkodsz a tegnapon meg a holnapon.
Csak vezetsz.
Kizárólagosan.
20/30 mikeXxX válasza:
18# Mint mondtam sokat vezetek és a sok alatt valóban sokat értek ami több millió kilómétert jelent tehát hidd el az én figyelmemet maximum egy alul öltözött dekoratív nő figyelése vonja maximum el de biztosan nem az hogy hangosan vagy halkabban hallgatom a zenét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!