Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valamit elkövettem? Mi volt ez?

Valamit elkövettem? Mi volt ez?

Figyelt kérdés

Pàr napja volt egyik ismerősöm szülinapja. Tudom egyébként fejből is ezeket a dátumokat szerencsére, van egy ilyen fura képességem. Szóval nem jelent gondot megjegyezni, felköszönteni az embereket kútfőből sem. Ettől függetlenül a közösségi oldal jelezte szokásosan, emiatt is, én is írtam egy Boldog születésnapot! köszöntést ennek az embernek, olyan 50 másik személlyel együtt az oldalára.

Most meg nézem, néhány emberen kívül mindenkinek egyesével megköszönte, írt is nekik vissza.

Én abba a néhány emberbe tartoztam, akiket így kikerült, semmi reakció. Egy mukk, annyi sem. Nem vagyunk rosszban, persze nem is vagyunk legjobb baràtok, de akkor is, nem tudom ezt mire vélni. Illik akkor már mindenkinek egy köszi-t oda bökni, ha 50 emberből 45-nek reagáltál, akkor most az a maradék 5 személy miért lesz ignorálva?

Igazából nem dől össze a világ meg ilyesmi, de akkor is fura. Picit bántó, de mindegy. Csak érdekelt. Jövőre tuti nem fogom köszönteni, pedig mondom, nem csak a közösségi média miatt tudtam a dátumot. Meg nem is vagyunk vadidegenek egymásnak.

tegnap 22:49
 1/6 anonim válasza:
100%
Lehet nem látta. Nálam úgy van, hogy ha több ember is írt, akkor egy üzenetben küldi el. (xy és további néhány ember)
tegnap 22:59
 2/6 Katona Dius ***** válasza:
100%
Nem kizárt, hogy nem vette észre. Nálam ilyenkor meghülyül a FB és van, hogy utólag látom, hogy 1-2 ember kimaradt.
tegnap 23:07
 3/6 A kérdező kommentje:
Előttem lévőnek írt, utánam lévőnek írt. Engem úgy telibe kikerült, ugyanezt csinàlta azzal a pàr másik emberrel is. Mindegy, lefosom, legyen ez a legnagyobb gondom. :D
tegnap 23:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig akkor is, lehet, hogy nem látta.
tegnap 23:22
 5/6 anonim ***** válasza:

Eleve baromság így kívánni születésnapot. Hívtad volna fel telefonon, beszélgettek 5 percet, és akkor biztosan mondta volna, hogy köszöni a jókívánságokat. Vagy ha valami baja lenne veled, akkor az is kiderült volna. Most ott tartasz, hogy valószínűleg egy számítástechnikai probléma miatt megorrontottál rá, és jövőre tuti nem fogod köszönteni. Gondolom, ha személyesen összetalálkoznátok, akkor sem lennél kedves vele. Ő meg nem értené, hogy mi bajod van vele.

Így kell tönkre tenni az emberi kapcsolataidat. Gratulálok!

ma 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tényleg elveszhetett az értesítések közt a köszöntésed. Jött x értesítés, aminek lehet, a végén voltál, akkor utána y darab, ami az utánad következőjével indult.
ma 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!