Mi a legnagyobb hiba amit elkövettél az életedben?
Figyelt kérdés
aug. 5. 16:44
1/22 anonim válasza:
Az exemmel maradni annak ellenére, hogy tudtam, hogy csal engem. Borzasztóan szégyelltem, hogy ezt megteszi velem és nem akartam kilépni belőle, hogy megtudják mások is. Aztán hónapokba telt összeszedni magam, szakítottunk, és rájöttem, hogy nem nekem kellett volna ezért szégyellni magam.
3/22 Noren1989 válasza:
Nem fejeztem be a fősulit.
Összeköltöztem exemmel.
Gyerekként ràugrottam unokaöcsémre, úgy h megsérült.
4/22 Szolovjov válasza:
Hagytam eladni öcsémnek az MZ Etz 251-est. 280 ezerért ment el. Ma több mint 1 milliót érne de ami lényegesebb, hogy lenne egy extrém ritka motorom. Pótoltam egy jóval gyakoribb (azért ilyen sem jön szembe már az utcán) 250-es típussal.
5/22 anonim válasza:
Belevágtam olyan dolgokba amik meghaladnak. Hittem magamban. Fejlődni akartam. És jobb életet. De gyenge képességűnek felesleges ugrálni mert akarhova megy is, életképtelen marad. Egy rakat mindent megpróbáltam, belementem, nekiugrottam, nagyobb pofonokat kaptam csak élettől is meg exektol is, mintha inkább ne pattogtam volna. Es semmivel se lettem előrébb egyszersem.
Csak tele lettem fájdalmakkal kudarcokkal pofonokkal.
A csóró aki ki akart törni. A magányos aki azt hitte majd lesz komoly kapcsolata.
Hát nem jott össze. A fél életemet végig remenykedtem ugráltam hittem és csak vihartvert lettem semmi több nem.
7/22 anonim válasza:
4 honapos villanyszerelo szakma 600 ezeré amivel szart se érek
8/22 anonim válasza:
Erre a világra születtem meg. A sok ócska, hazug, debil pronyó közé.
9/22 anonim válasza:
Megbíztam a patkányokban mert megtévesztésig hasonlítottak az emberre.
10/22 anonim válasza:
Olyanra vesztegettem az időt, amire nem kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!