2/20 anonim válasza:
Nincs ilyen. Tökéletes volt minden. (Ez egy olyan felfogás ami sokaknak nincs. Ebben kivételes vagyok. Ezért jó az életem.)
4/20 anonim válasza:
Az, hogy a kemoterápiás kezelést nem utasítottam el.
5/20 anonim válasza:
Megbántottam egy lányt aki odaig volt értem
6/20 anonim válasza:
Most lepontoznak a föld alá, de vállalom. Elhagytam egy nagyon-nagyon sikeres, tanult, kedves dúsgazdag és emellett jólelkű embert, aki imádott engem, de én nem szerelemmel szerettem.
Férjhez mentem szerelemből, aztán rájöttem, hogy a szerelem önmagában semmire se elég, a lila köd elmúlik és ott marad az ember csórón egy házasságban, amibe akkori fejével már talán sosem kezdett volna bele.
Ha visszamehetnék, 100x is a gazdag, befolyásos exemet választanám, akit"csak"legjobb barátomként szerettem.
7/20 anonim válasza:
Hogy születésemtől kedve nem tudtam hogy miért vagyok itt, mihez kezdjek az életemmel!
9/20 anonim válasza:
Hogy nem volt merszem elmenni a vonat elé, pedig az utca végében mentek. Szüleim megérdemelték volna a véres búcsúlevelem, hogy miattuk tettem és megtudja az egész közösség, hogy mekkora f@szfej az apám
10/20 A kérdező kommentje:
9# Mondjuk ez elég durva. Mit követett el, hogy ennyire rossz véleménnyel vagy róla?
2024. júl. 11. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!