Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legnagyobb hiba, amit...

Mi a legnagyobb hiba, amit elkövettél életedben?

Figyelt kérdés

2024. júl. 10. 22:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
6: Hát nem értek egyet. S ez ráadásul csak az egó, nem valódi.
2024. júl. 11. 08:03
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogy megszülettem.
2024. júl. 11. 08:48
 13/20 anonim ***** válasza:
A legnagyobb hiba az lenne, ha férjhez mennék és gyereket szülnék. De ezt nem fogom elkövetni, így tök jó az életem :)
2024. júl. 11. 09:18
 14/20 anonim ***** válasza:
Én annyit fűznék a 6-oshoz, hogy szerintem a szerelem pénz nélkül pontosan ugyanannyit ér, mint a pénz szerelem nélkül. (Itt a pénz alatt nem a gazdagságot értem, hanem csak azt, hogy nem nyomorog, nem nélkülöz az ember, meg van mindene amire szüksége van egy átlagos, kiegyensúlyozott élethez.) Nem tudom eldönteni, hogy melyik a jobb vagy rosszabb: hozzámenni egy jómódú emberhez, akit nem szeretek szerelemmel vagy egy olyanhoz, akit szeretek, de nélkülözésben élünk. Egyik sem az ideális opció. Nyilván a legjobb, ha mindkét feltétel egyszerre adott. Szerelem is van és nélkülözni sem kell. Ha már valamelyik hiányzik a kettő közül, akkor már nem teljesen boldog az ember. Legfeljebb "gondtalan". De az nem azt jelenti, hogy boldog is.
2024. júl. 11. 11:33
 15/20 anonim ***** válasza:
63%

6-os vagyok. Szóval szerelemből házasodtam, de a munkánkon kívül semmink nem volt. Nem nyomorgunk, de pl albérletben élünk és ezért nem vállaltunk gyereket és szerintem nem is fogunk, nincs tartalékunk, önerőre gyűjtünk, de mindig hozzá kell nyúlni, mert hol új autó kell, tavaly méregdrága fogászati kezelések sora kellett pl. Egyre messzebb kerülünk az ingatlantól, gyerektől.

Ha exemmel maradok 10 éve, már valszeg anya lennék. Lehet, sz sem tartott volna örökké, de most egy jómódú szomorú feleség és anya lennék.

Most hónapról-hónapra albiban elő gyermektelen szomorú feleség vagyok.

Ezért írtam, hogy ma már nem bontanám fel azt az eljegyzést.

Főleg hogy az volt a terv, hogy egyetemre megyek, tanulhattam volna ami jól esik. Így hogy a férjem mellett kellett minden fillér, nem tudtam tanulni, kevesebbet dolgozni.

2024. júl. 11. 13:42
 16/20 anonim ***** válasza:

Én is ugyanezt próbáltam mondani, hogy egyik sem jobb a másiknál. Mindkét esetben szomorú feleség lennél, ahogy írtad is. Hol a pénz hiánya miatt, hol a "magány" vagy szerelem hiánya miatt. Ezért mondtam, hogy egyik sem jobb a másiknál, a legjobb opció az, ha mindkettőből jut egy kicsi.

2024. júl. 11. 13:59
 17/20 anonim ***** válasza:

Nyári munka alatt megismertem egy végtelenül szimpatikus, kedves, szerény, mégis határozott és remek kiállású srácot. Nem sok interakciónk volt azon hetek alatt, a kivételt az utolsó előtti napja adta, mikor is egymás mellett dolgoztunk a hotel konyháján.

Természetes és remek beszélgetés kerekedett belőle, de annyira, hogy majdnem le is késtem az egyik utolsó buszom, így elég esetlen lett az elköszönés. Arról nem is beszélve, hogy a buszon esett le, hogy több olyan megjegyzése is volt, amiből le kellett volna vágnom, hogy komolyan szimpatikus voltam neki, *úgy* is, de nem vettem a lapot. Pedig kölcsönös lett volna.

Következő nap úgy mentem be dolgozni, hogy "jó, korrigálom, odamegyek hozzá és hátha..". Erre kiderült, hogy aznap hamarabb kiköltözött onnan (ő bent lakott, én ingáztam), mint, hogy beszélni tudtunk volna, mert a főnök őt, és a haverjait hamarabb elengedte.

Nincs rá garancia, hogy lett volna belőle valami, de nagyon bánom, hogy nem kapcsoltam előbb. Főleg, mert azóta, túlzás nélkül, nem találkoztam még egy olyan sráccal, mint ő.

2024. júl. 11. 14:41
 18/20 anonim ***** válasza:
5-ös, mivel bántottad meg? Bocsánatot kértél tőle?
2024. júl. 11. 20:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Az, hogy kisgyerek koromban a szomorúságom elől függőségbe menekültem😔 Később ugyanígy reagáltam minden negatív érzelmemre, és ez káros hatással lett az egészségemre.

Szerencsére már tudatosabban igyekszem élni az életem, és azóta jobban vagyok.

2024. júl. 12. 01:57
 20/20 anonim ***** válasza:
19. Én meg magánéleti probléma és szerelmi bánat miatt adagoltam túl magam. Évekig tartott felépülni. Nem éri meg!
2024. júl. 12. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!