Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legnagyobb hiba,...

Mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettél életedben?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 15. 09:11
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
nem vettem bitcoint annó.. pedig hallottam róla mikor még pár 10$ volt.. de nem foglalkoztam vele.
2022. ápr. 15. 09:18
 2/7 anonim ***** válasza:
91%
Nem tettem le 18-20 évesen a jogsit. Most 37 vagyok, küzdök nagyon az egésszel, tudom, hogy sokkal könnyebb lesz, ha meglesz, de nehezen tanulok már.:(
2022. ápr. 15. 09:26
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Hogy engedtem anyameknak, hogy lebeszeljenek a grafikarol es penzugyre mentem helyette, amit el se vegeztem.

Illetve hogy nem koltoztem kulfoldre evekkel ezelott. (Jovore esedekes)

2022. ápr. 15. 09:27
 4/7 anonim ***** válasza:
88%
Hogy 8 évet pazaroltam el az életemből rossz emberekre, rossz emberek társaságában, így jelentős fejlődési lehetőségektől elvágva magam, mert csak visszahúztak.
2022. ápr. 15. 09:34
 5/7 anonim ***** válasza:
91%
Hogy nem diplomáztam le, pedig az eszem meg lett volna, csak lusta voltam és inkább csavarogtam, meg buliztam.
2022. ápr. 15. 10:08
 6/7 anonim ***** válasza:
60%
Most megpróbáltam belegondolni de az ilyen nagyobb dolgok, amit szeretnék azt igazából akkor nem lehetett volna megtenni, mert tök más voltam én is és a körülmények is. Szóval inkább csak arra figyelek mi tehető meg most, ezzel az énnel és körülményekkel. És azt érzem a korábbi dolgokon is, hogy ezekből sok dolog most megtehető lenne ami korábban nem. Csak hosszabb távú tervezéssel évek alatt lépésről lépésre.
2022. ápr. 15. 10:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Aha 6os, de nem ez volt a kérdés.
2022. ápr. 18. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!