Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a legnagyobb hiba amit...

Mi a legnagyobb hiba amit elkövettél az életedben?

Figyelt kérdés
aug. 5. 16:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
67%
Fiatalon nem feküdtem rá jobban a nyelvtanulásra (így csak angolul tudok), nem utaztam eleget (ezt részben azért bepótoltam később) és nem voltak kicsit "tökösebb" a karrierépítésben. Úgy egyébként magánéleti területen azt mondanám, hogy azt, hogy beleragadtam egy kapcsolatba 5 évre, pedig nagyon legkésőbb a 3. év után tisztán látszott, hogy ez már énekes halott, túl sok felesleges bántást (nem fizikait) bevállaltam benne (meg adtam is), hogy hátha majd rendbejön. Viszont nem biztos, hogy ha korábban szakítok, akkor a további életem úgy alakult volna ahogy alakult, viszont azzal meg nagyon elégedett és boldog vagyok, szóval valahol mégsem bánom. :-) És talán a gyerekvállalást pár évvel korábban, de végső soron azzal is elégedett vagyok, ahogy eddig alakult. :-)
aug. 6. 02:02
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
"És talán a gyerekvállalást pár évvel korábban, de végső soron azzal is elégedett vagyok, ahogy eddig alakult. :-)" mármint a hiba az, hogy nem pár évvel korábban vágtunk bele.
aug. 6. 02:03
 13/22 anonim ***** válasza:
58%
Nálam ez már a fogantatással elkezdődött...
aug. 6. 02:39
 14/22 anonim ***** válasza:
50%

Azt képzeltem, ha jó leszek az emberekkel, akkor majd ők is jók lesznek velem, pedig ezt már Krisztus is megszívta előttem.

(Ugye, az okos ember a más kárából is tanul, hát ez nekem nem jött össze.)

aug. 6. 05:06
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Fogaim elhanyagolása gyerekként, elmaradt fogszabályozás. (Mondjuk ez az anyagiak miatt is, mert nem volt rá pénzünk)

Nagyon bánom, hogy hanyag módon mostam fogat és sokszor még evés után is ettem édességet, üdítőket, meg is lett az eredménye. Rengeteg tömött fog, 3 húzás és gyökérkezelés, korona is van már. Nem vagyok 30 sem még és már itt tartok

Mostmár nagyon vigyázok rá, mindent megleszek,hogy ne romboljank tovább, nincs az a fáradtság, hogy a fogmosás kimaradjon reggel vagy este.

aug. 6. 12:25
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
Huzasd ki mindet es csinaltass suj fogakat
aug. 6. 12:28
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Azt bánnám csak igazán meg és egy vagyonba kerülne. Annyira azért nem rosszak, mostmar vigyázok a meglévőkre.
aug. 6. 15:18
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Otthagytam a zeneiskolát.
aug. 6. 22:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vigyáztam kellően a bőrömre, illetve nem voltam valami sokat korombeliek társaságában általános iskola és gimnázium alatt.
aug. 6. 23:50
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezdtem el előbb dolgozni egyetemi éveim alatt - egészen pontosan irodai munkát (inkább kellett volna az órarendemet ahhoz passzintani és egyes előadásokról ellógni... mint ahogy más társaim tették). Most sem élek és keresek rosszul hála az égnek, de sztem már előrébb lennék és jobb munkahelyen dolgoznék... ill. előbb rendbe tenni a fogsoromat.
aug. 7. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!