Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan háborodtam fel ennyire...

Jogosan háborodtam fel ennyire és beszéltem így?

Figyelt kérdés
Apám nem tudja elviselni ha valaki nemet mond neki. Egyszer megtörtént és láttam már rajta hogy kapja fel a vizet, vorosodik a feje. Aztán hozzamvagta h na jatszod mar az eszedet. Én meg annyira felhuztam magam h szo szerint ezt elmondtam neki: szokj hozza h vki nemet mond neked. Ha 2 hétig emiatt nem szólsz hozzám azt én letojom (csunyabban mondtam) de engem ne iranyitgasson senki.

jan. 15. 21:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Jol tetted.
jan. 15. 22:00
 2/13 anonim ***** válasza:
6%
Én el is vertem volna. Aztán feljelentettem volna hogy rám támadt. Tudja mán ki vagyok és hol a helye.
jan. 15. 22:15
 3/13 anonim ***** válasza:
80%

Meghúztad a határaid, szép volt. Bár ez valszeg a másik embernek nem fog tetszeni aki megszokta hogy igen mondasz.

Stílus nem mind1 de ha dühből volt érthető lehet a stílus is.

jan. 15. 22:21
 4/13 anonim ***** válasza:
21%
Bírom egyébként, hogy teljesen ismeretlen körülményekkel az agresszív tahó csak meghúzta a határait :D Zseniális :D
jan. 15. 22:26
 5/13 anonim ***** válasza:
82%

Ja hát igen tudni kéne a helyzetet is. De ha eddig mindig azt várta el tőle az apja hogy igen legyjen a válasz most kiállt és nemet mondott és azon agyjal vajon jól tette e akkor szerintem egyértelmű határhúzás.

De valóban nem ártana tudni a körülményeket mer nem mind1 hogy a 15 éves Pista azt, mondja nem megy többé suliba. Vagy azthogy nem megy le újból a kocsmába apjának sörért

jan. 15. 22:55
 6/13 anonim ***** válasza:
54%

Teljesen igazad van, mondom ezt apaként.

Az ilyen emberek azért tudnak így viselkedni, mert eddigi életükben eltűrte tőlük ezt a környezetük. Ha megszokták volna, hogy nekik is nemet mondanak időnként, akkor most nem ilyenek lennének.

jan. 15. 23:40
 7/13 anonim ***** válasza:
3%

Ezek után nem lepődnék meg, ha kivágna, mint a macskát.

Pontosan ugyanolyan idegbeteg módon kontrollálsz, de még tahóbb stílusban, mint az apád.

Gondolom nem véletlenül nem vagy szeretve....

jan. 16. 04:10
 8/13 anonim ***** válasza:
93%

7es ezeken azért gondolkozzunk már el... elég durva mondatok.

Ha tahóság akkor nekem inkább az jut eszembe amit írtál.

Az, hogy valaki egy idő után kimer állni magáért a szüleivel szemben. Határt húz, hogy igenis nem mindenben kell egyetértenie minden csak nem tahóság akkor is ha már dühből jött ki belőle.

Az, hogy azon gondolkozik jól tette-e meg inkább nem tahóság.

Kontrolálásnak nem nevezném azt ha valamire nemet mondasz és elmondod neki miért.

Az hogy azt írtad nem véletlenül nem vagy szeretve.... szerintem többet árul el rólad mint róla.

jan. 16. 09:37
 9/13 anonim ***** válasza:
A 7. azt sem tudja mit beszel.
jan. 16. 13:17
 10/13 anonim ***** válasza:
6%

#9:

De, csak ti képtelenek vagytok elfogadni, ha valakinek más a véleménye valamiről, mint nektek. Magyarok...

jan. 16. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.