Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan háborodtam fel ennyire...

Jogosan háborodtam fel ennyire és beszéltem így?

Figyelt kérdés
Apám nem tudja elviselni ha valaki nemet mond neki. Egyszer megtörtént és láttam már rajta hogy kapja fel a vizet, vorosodik a feje. Aztán hozzamvagta h na jatszod mar az eszedet. Én meg annyira felhuztam magam h szo szerint ezt elmondtam neki: szokj hozza h vki nemet mond neked. Ha 2 hétig emiatt nem szólsz hozzám azt én letojom (csunyabban mondtam) de engem ne iranyitgasson senki.

tegnap 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Jol tetted.
tegnap 22:00
 2/6 anonim válasza:
16%
Én el is vertem volna. Aztán feljelentettem volna hogy rám támadt. Tudja mán ki vagyok és hol a helye.
tegnap 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
75%

Meghúztad a határaid, szép volt. Bár ez valszeg a másik embernek nem fog tetszeni aki megszokta hogy igen mondasz.

Stílus nem mind1 de ha dühből volt érthető lehet a stílus is.

tegnap 22:21
 4/6 anonim ***** válasza:
27%
Bírom egyébként, hogy teljesen ismeretlen körülményekkel az agresszív tahó csak meghúzta a határait :D Zseniális :D
tegnap 22:26
 5/6 anonim ***** válasza:
82%

Ja hát igen tudni kéne a helyzetet is. De ha eddig mindig azt várta el tőle az apja hogy igen legyjen a válasz most kiállt és nemet mondott és azon agyjal vajon jól tette e akkor szerintem egyértelmű határhúzás.

De valóban nem ártana tudni a körülményeket mer nem mind1 hogy a 15 éves Pista azt, mondja nem megy többé suliba. Vagy azthogy nem megy le újból a kocsmába apjának sörért

tegnap 22:55
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

Teljesen igazad van, mondom ezt apaként.

Az ilyen emberek azért tudnak így viselkedni, mert eddigi életükben eltűrte tőlük ezt a környezetük. Ha megszokták volna, hogy nekik is nemet mondanak időnként, akkor most nem ilyenek lennének.

tegnap 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!