Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jogosan háborodtam fel ennyire...

Jogosan háborodtam fel ennyire és beszéltem így?

Figyelt kérdés
Apám nem tudja elviselni ha valaki nemet mond neki. Egyszer megtörtént és láttam már rajta hogy kapja fel a vizet, vorosodik a feje. Aztán hozzamvagta h na jatszod mar az eszedet. Én meg annyira felhuztam magam h szo szerint ezt elmondtam neki: szokj hozza h vki nemet mond neked. Ha 2 hétig emiatt nem szólsz hozzám azt én letojom (csunyabban mondtam) de engem ne iranyitgasson senki.

jan. 15. 21:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ahh. Szemelyisegzavar... sejtettem. Amikor az egyen a vilag ellen van, es rosszul hasznalja a pszichologiai/viselkedesi fogalmakat, az jellemzoen szemelyisegzavarra utal, megfigyeleseim szerint. Esetleg autizmusra.
jan. 16. 14:01
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

11es azért ez is elég erős itélkezés ennyiből, amúgy funfact a személyisegzavart még a pszchiológusoknak is időbe telik megállapítani. Az, hogy felelőség helyett a másik a hibás lehet nárcizmus kismértékben, de nem feltétlen személyiségzavar.

10es nem azzal van a baj hogy más a vélemény hanem hogy nem reális és bántó

jan. 16. 14:09
 13/13 anonim ***** válasza:

"elég erős itélkezés ennyiből"

Nem azt írtam, hogy AZ, hanem azt, hogy ARRA UTAL...

"a személyisegzavart még a pszchiológusoknak is időbe telik megállapítani."

Igen.

jan. 16. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!