Elmagyarázná nekem valaki azt az abszurditást, hogy miért háborodtak fel annyira a magyarok a párizsi olimpiai megnyitón?
Próbálom megérteni, de egyszerűen nem megy. Franciák, a saját országukban, a saját pénzükön szerintem olyan megnyitót rendeznek, amilyet akarnak. Még ha nyíltan az utolsó vacsorát akarják feldolgozni, arra sem lehetne senkinek egy szava sem. Hol van az előírva, hogy lgbtq+ tagoknak nincs joga ezt előadni?
Szóval ezért nagyon sokan fel voltak háborodva, de amikor gyurcsányék tüntetésén elénekelték a Himnusz a hunagrofóbok, azt egyáltalán miért hagyták? Amikor már bebizonyította a magyarellenességét azzal, hogy elakarta üldözni azokat, akik nem értettek vele egyet. Hátha még emlékezik valaki "akinek nem tetszik, el lehet innen menni", "el lehet menni Magyarországról". És azokat a hazafiakat verték agyon a rendőrök 2006-ban, akik szót mertek emelni gyurcsány ellen. Miért akkor vették elő a lovas rendőröket és gumilövedékes fegyvereket, miért nem mostani tüntetésen?
Egyrészt nem háborodott fel rajta mindenki, nekem kifejezetten tetszett.
Másrészt, pártpolitika és politikai ideológoia igazolást láttak benne. Volt 1 perc, amikor túl lehetett kiabálni az ország problémáit.
Kicsit le vagy maradva, mert az egész világ felháborodott a párizsi olimpiai megnyitón - még a franciák jó része is.
A kérdésedből látszik, hogy 1. nem láttad a megnyitót, 2. nem olvastad a véleményeket róla amik megjelentek szerte a világban, 3. nem érted, hogy ez nem egy travibár előadása vagy egy Moulin Rouge előadás, hanem a SPORT legnagyobb versenyének megnyitója 4, nem érted és nem is akarod megérteni, hogy a vallásos emberek teszik ki az emberiség 80%-t és minden vallásos embert sértett az amit ezen a megnyitón műveltek 5. egyszerűen kritikán aluli volt a művészeti minősége is ennek a megnyitónak.
Az meg hogy egy nemzeti himnusz elhangzását egy nemzeti eseményen össze akarod vetni az lmbtqxyz produkcióval a Föld 200 országának sportolóit versenyeztető nemzetközi esemény megnyitóján, az már annyira szánalmas, hogy nem is lehet rá mit mondani. Olyan mély butaságot jelez aminél már egyértelmű, hogy szándékos, ezért fizetnek.
2.: Nem vagyok lemaradva, és veled ellentétben nekem nincs szükségem mások véleményének elolvasására, hogy legyen egyetlenegy önálló gondolatom, amire te egyedül képtelen vagy.
1.: Hátha neked tetszik, akkor örülök neki. Én nem néztem végig, mert nem érdekelt. De itt van ez a videó: https://www.youtube.com/watch?v=2QKcwAOeS2E
Ez az én dolgom, mert magyar vagyok, és kigúnyolták az egész magyarságot, nekem az első másodpercben ökölbe szorult ettől a kezem. Hogy történhetett meg ilyen?
3-as
Akkor minek kérdezed meg hogyha van egy "önálló" véleményed és nem vagy kíváncsi másokéra?
Amúgy meg szerintem troll vagy
Rendben mondok saját véleményt.
Pozitívumok:
Tetszett a hajós felvonulás mondjuk furcsa hogy nem ABC-sorrendben mentek hanem összevisza de ez most mindegy.
-tesztet az elődó az Eifel-toronynál(most hírtelen nem jut eszembe a neve)
-tesztet a fényshow a toronynál.
-tesztet a katonai induló és hogy több sportoló vitte a lángot.( Mondjuk szerintem az öregnek kellet volna megyújtani a lángot de mindegy)
-viszonylag tetszett az a vizes táncos cucc.
Tetszett a Szajna közepén azok a pantomínes táncosok.
Amik nem tetszettek.
-a Szajna úgy tele volt f0sva hogy gyakorlatilag lehetett látni és még most is jönn folyamatosan a f0s tenger.
-A kán-kán borzasztóan összeszedetlen volt.
A rózsaszín táncos akármik se teccetek
-Lady Gaga idegesítő volt.
-Az esőben lévő meg a megyújtott zomgorát se értem miért kellet 2 zongorát tönkretenni.
-a lángvívő kicsit gagyi volt de az annyira nem gond.
-Az a "Dionüszoszi lakoma" az borzalmas volt egyszerűen nem lehetett nézni.( Az utána lévő táncos akármi még valahogy el is mehetett volna,de amúgy ha vissza nézed egy nagy darab csávó ott nyom le valami kis ázsiai lányt.
-a szakállas kreatúrát se értem miért kellet belerakni.
Ha kell még írok de most szerintem ennyi elég és bocs az helyesírási hibákért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!