Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elmagyarázná nekem valaki azt...

Elmagyarázná nekem valaki azt az abszurditást, hogy miért háborodtak fel annyira a magyarok a párizsi olimpiai megnyitón?

Figyelt kérdés

Próbálom megérteni, de egyszerűen nem megy. Franciák, a saját országukban, a saját pénzükön szerintem olyan megnyitót rendeznek, amilyet akarnak. Még ha nyíltan az utolsó vacsorát akarják feldolgozni, arra sem lehetne senkinek egy szava sem. Hol van az előírva, hogy lgbtq+ tagoknak nincs joga ezt előadni?

Szóval ezért nagyon sokan fel voltak háborodva, de amikor gyurcsányék tüntetésén elénekelték a Himnusz a hunagrofóbok, azt egyáltalán miért hagyták? Amikor már bebizonyította a magyarellenességét azzal, hogy elakarta üldözni azokat, akik nem értettek vele egyet. Hátha még emlékezik valaki "akinek nem tetszik, el lehet innen menni", "el lehet menni Magyarországról". És azokat a hazafiakat verték agyon a rendőrök 2006-ban, akik szót mertek emelni gyurcsány ellen. Miért akkor vették elő a lovas rendőröket és gumilövedékes fegyvereket, miért nem mostani tüntetésen?

aug. 9. 12:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
8.: Na pont ez a baj, hogy van egy véleményem, de te képtelen vagy feldolgozni, az elfogadásáról meg szót se említsünk. Annyit nem tudsz, hogy megindokold, és ne kösd össze a személyemmel. Neked meg kár volt ide regisztrálnod, mert ez az oldal nem arról szól, hogy csak a neked tetsző dolgokkal lehessen foglalkozni, menj szektába akkor.
aug. 9. 13:19
 12/17 kürtőskalácska ***** válasza:
76%

8-asnak igaza van.

Nem csak a saját maguknak kell hogy teccen hanem mindenki másnak is

aug. 9. 13:20
 13/17 A kérdező kommentje:

Tisztelt kürtőskalácska!

"Ha kell még írok de most szerintem ennyi elég és bocs az helyesírási hibákért."

Ugyan már, ha van helyesírási hiba, az a legkevesebb, ne viccelj már :)

Itt az emberek 99% le se tudja írni a saját véleményét. Gratulálok, az 1%-ba tartozol, köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet!

aug. 9. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
Mert egy erőltetett propaganda, aminek léteznie sem kellene, főleg nem gyerekeknek látni a sok ferdeséget.
aug. 9. 14:04
 15/17 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
39%

A többség csak heccelésből háborodott fel, a keresztények és a muszlimok jogosan, mert az utolsó vacsora prófétáit bűnös emberekkel gondolták újra. Kb. mintha pedofilokat vennének fel gyerekekkel foglalkozó intézményekbe. Oh wait...

Abban természetesen igazad van, hogy a franciák azt csinálnak, amit akarnak, és abban is biztos vagyok, hogy nem volt rosszindulatú az alkotó, de talán nem arról kellene szólnia egy olimpiai megnyitónak, hogy az emberiség - és vélhetően a sportolók - 56%-át piszkáljuk.

aug. 9. 15:35
 16/17 A kérdező kommentje:
Na látjátok, pont erről beszélek. Még most is képtelenek vagytok a ténnyel foglalkozni (pedig felhívtam rá a figyelmeteket), hogy több ezer, hanem tízezer hazaáruló balos énekelte a magyarok Himnuszát, megszégyenítve ezeréves történelmünket, kultúránkat, egész lényünket!
aug. 10. 09:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Mert ez az egész egy mesterségesen kreált valami, aminek nem kéne léteznie, mégis a világra erőltetik! Senki nem foglalkozik azzal, hogy ki kit szeret, ki kire gerjed, vagy kinek mi a szexuális beállítottsága, vagy ki kinek hiszi magát. Mégis nyomják ránk. A lényeg, hogy nem volt olimpiához méltó. Az olimpiának egy dicső nemzetközi versenynek kéne lennie, ahol az országok élsportolói egymással küzdenek. Ezt kellett volna egy díszes ünnepségbe foglalni. Egy része megvolt. A másik része meg érthetetlen. Nincs köze az olimpiához. Ezért!! Ezek a sportolók erre tették fel az életüket, és ezek meg erre a propagandára irányítják a figyelmet róluk. Megalázó. A többség nem a sportolókra fog emlékezni, hanem arra, hogy az idei egy nagyon nem odaillő dolog volt.
aug. 11. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!