Elmagyarázná nekem valaki azt az abszurditást, hogy miért háborodtak fel annyira a magyarok a párizsi olimpiai megnyitón?
Próbálom megérteni, de egyszerűen nem megy. Franciák, a saját országukban, a saját pénzükön szerintem olyan megnyitót rendeznek, amilyet akarnak. Még ha nyíltan az utolsó vacsorát akarják feldolgozni, arra sem lehetne senkinek egy szava sem. Hol van az előírva, hogy lgbtq+ tagoknak nincs joga ezt előadni?
Szóval ezért nagyon sokan fel voltak háborodva, de amikor gyurcsányék tüntetésén elénekelték a Himnusz a hunagrofóbok, azt egyáltalán miért hagyták? Amikor már bebizonyította a magyarellenességét azzal, hogy elakarta üldözni azokat, akik nem értettek vele egyet. Hátha még emlékezik valaki "akinek nem tetszik, el lehet innen menni", "el lehet menni Magyarországról". És azokat a hazafiakat verték agyon a rendőrök 2006-ban, akik szót mertek emelni gyurcsány ellen. Miért akkor vették elő a lovas rendőröket és gumilövedékes fegyvereket, miért nem mostani tüntetésen?
8-asnak igaza van.
Nem csak a saját maguknak kell hogy teccen hanem mindenki másnak is
Tisztelt kürtőskalácska!
"Ha kell még írok de most szerintem ennyi elég és bocs az helyesírási hibákért."
Ugyan már, ha van helyesírási hiba, az a legkevesebb, ne viccelj már :)
Itt az emberek 99% le se tudja írni a saját véleményét. Gratulálok, az 1%-ba tartozol, köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet!
A többség csak heccelésből háborodott fel, a keresztények és a muszlimok jogosan, mert az utolsó vacsora prófétáit bűnös emberekkel gondolták újra. Kb. mintha pedofilokat vennének fel gyerekekkel foglalkozó intézményekbe. Oh wait...
Abban természetesen igazad van, hogy a franciák azt csinálnak, amit akarnak, és abban is biztos vagyok, hogy nem volt rosszindulatú az alkotó, de talán nem arról kellene szólnia egy olimpiai megnyitónak, hogy az emberiség - és vélhetően a sportolók - 56%-át piszkáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!