Mit gondoltok azokról akik hangosan, bömböltetve hallgatják a kocsijukban a zenét?
Figyelt kérdés
Pl halljátok ti is a piros lámpánál állva2024. máj. 11. 11:44
21/30 anonim válasza:
Feltűnési viszketegség, emellett felesleges és veszélyes dolog is lehet. A bömbölő zenéjétől nem hall eleget az őt körülvevő eseményekről, a környezetéről, így nem kap meg onnan minden infót. Nem hallja meg időben, ha egy mentő, rendőr vagy tűzoltó közelít felé például.
22/30 Szolovjov válasza:
Meg kéne bírságolni, mert elvonja a figyelmet a vezetésről. Én egyáltalán nem hallgatok semmit ha vezetek. A vezetésre figyelek.
23/30 anonim válasza:
#19 Ne próbáld meg kiforgatni a szavaimat, nem mondtam ilyet. #20 Elhiszem, hogy neked ez a munkád, de ne feltétlenül kizárólag a saját tapasztalataid alapján ítélkezz.
24/30 anonim válasza:
"Meg kéne bírságolni, mert elvonja a figyelmet a vezetésről. Én egyáltalán nem hallgatok semmit ha vezetek. A vezetésre figyelek."
Igazad van. Sőt, be kéne tiltani az autórádiót. Felháborítónak tartom, hogy engedik, hogy mindenféle zenével, szórakoztató műsorokkal vonják el a dugóban araszolók figyelmét, miközben ez akár emberéletekbe is kerülhet!
25/30 anonim válasza:
24. Az övöltő hangládák és a félhangosan szóló rádió között óriási eltérés van.
26/30 anonim válasza:
De ha valaki halkan hallgat szórakoztató műsort, az is elvonja a figyelmét!!!
Be kell tiltani!
27/30 A kérdező kommentje:
Akik dühösek a bömbölő zene miatt azok azért dühösek, mert elvonja a sofőr figyelmét és ez felháborító, hogy ezzel veszélyeztetet más embereket a sofőr, vagy azért mert személy szerint őt zavarja? Ez így nem tiszta nekem.
2024. máj. 12. 19:59
29/30 anonim válasza:
Ők általában mindenért dühösek.
Mindenért is.
Ha van rajtad sapka azért, ha nincs, azért.
30/30 anonim válasza:
29. Gyere be az irodánkba, és végezz felelősségteljes munkát, amikor rezonál az egész mkndenség a 60000 decibelen bömbölő mélynyomótól.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!