Hogy mondjak nemet a kéregető embereknek?
Mondd azt, hogy: "Köszönöm a segítséget, de most egyedül is boldogulok", aztán leszüreteled, eladod-felhasználod.
A 12# jót ír, gonndold át még1*.
"Ezt a nagybanin 2000ft/kg áron fogom árulni, de az ismeretségre, rokonságra tekintettel neked odaadom 1500ft/kg áron"
Nem mondtál nemet, sőt, szerintem egy 25%-os kedvezmény eléggé nagyvonalú, de úgy gondolom, erre már nekik kínos azt mondani, hogy de hát ők ingyér akarják, már, ha van bennük némi önbecsülés. Lehet, hogy nincs, és megharagszanak, de akkor te jártál jobban, hidd el :D És ha elfogadják az ajánlatot, biztos, hogy nem fognak pofátlan mennyiségekkel megkopasztani, ha fizetni kell érte, illetve ha mégis, legalább kapsz érte valamennyit. Lehet, nem annyit, mint amit a piacon kapnál, de legalább nem ingyen osztottad el a munkád gyümölcsének egy részét.
Árakkal lehet, hogy hülyeséget mondtam, nagyon rég nem vettem friss gyümölcsöt, de szerintem érthető, mit akarok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!