Mi a legjobb módszer a pofátlan tarháló kéregetők lerázására?
Attól függ milyen helyzetben.
Utcán kéregetők, vagy ismerősök, rokonok?
Az, hogy NEM!..
Kisebb városban sajnos rendszeresen ugyan azok kéregetnek és hogyha egyszer adsz neki onnantól alapnak tekinti mindig megtalálni téged ha meglát és tarhálni. Kiosztani felesleges.
1-es jogos a kérdés, én most az utcaiakra gondoltam. Vagyis közülük se mindegyikre. Nincs bajom azokkal, akik a földön ülve kiteszik kis pohárkájukat, aztán várják az adományokat. Némelyik zenél is hozzá. De aki erőszakosan rád mászik, sőt olykor nem érve az elutasítást utánad is megy, na azt legszívesebben felrúgnánk a fr.ncba. Hogy képzeli az ilyen rohadék senkiházi, hogy csak úgy leszólítja az embert ilyen okból?
Azt ne írja senki, hogy adjunk nekik. Aki akar, adjon, én nem. Nagy részük nyugodtan dolgozhatna. De jobban megéri így lopni a napot.
Tanulj meg pár jelelő kifejezést.
A hatás fenomenális, egy kéregető leszólított, én eljátszottam, hogy néma vagyok, elkezdtem jelbeszéddel mutogatni, mire a fickó keresztet vetett magán, és félreállt az utamból. :D azt se tudta, mit reagáljon, parádés volt xd
Én sok esetben hiszek a kiosztás szükségességében, de ez pont az a helyzet amikor nemhogy semmi értelme hanem kontraproduktív lenne. Kiosztod és két lehetőség, vagy még neki áll feljebb mert hatalmas önérzet, vagy pedig kiosztod és nem történik semmi mert alapból annyira lent van az önbecsülése hogy nem tud hatni rá.
Szóval határozottan el kell utasítani, nincs, nem tudsz adni, neked sincs, stb. És haladni tovább, nem kell leállni beszélgetni velük, mert arra csak felbátorodnak.
Én amúgy nem is értem az ilyeneket
Múltkor a westendben jött oda hozzam egy cigány no hogy ő éhes és faluról jött
Egyszerűen nem értem mi van az ilyen emberek fejeben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!