Boltban kéregetőkkel mit szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Ma az egyik Tescoban láttam, hogy egy nő random odament emberekhez és egy százast kért tőlük.2022. nov. 24. 17:26
1/13 A kérdező kommentje:
A legtöbben csak némán tovább mentek mintha ott se lenne.
2022. nov. 24. 17:27
2/13 anonim válasza:
Megmondom neki, hogy most nincsen nálam pénz.
Soha nem adok kérgeteőknek, koldusoknak semmit sem, ehhez tartom magamat, nem is ok nélkül.
3/13 anonim válasza:
Néha adok, néha nem. Attól függ hogy van-e apróm, vagy hogy milyen stílusban kéregetnek.
4/13 anonim válasza:
Elszoktam küldeni keresen magának munkát. Többségnek az büdös!
Mutkor is egyik ismerösömtől pénzt kért egyyik. Mire ismerösöm munkát ajánlot neki. Az már nem tetszett neki. Pedig egx alkalomról lett volna szó és ismerösömet ismerve mindenki jjó járt volna
5/13 anonim válasza:
Boltban még nem volt "szerencsém" kéregetőkhöz, csak kívül meg a parkolóban. Rájuk se szabad nézni. Nagyja nem idén barnult...
6/13 anonim válasza:
"Ne haragudjon, de idegen embereknek nem adok pénzt, mert minden pénzemet a saját gyerekemre költöm."
8/13 anonim válasza:
Ugyanazt mint a nem boltban levokkel.. vagy csak siman tovabbmegyek vagy mondom h nemadok
10/13 anonim válasza:
többnyire be van dugva a fülem, zenét hallgatok, így kikerülöm mintha ott se lenne, ha ez nem kivitelezhető, közlöm hogy nincs pénzem, és ennyi, el kell menni dolgozni, nekem se a semmiből terem a pénz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!