A Keleti pályaudvar vagy a Nyugati pályaudvar a rosszabb a rosszabb hely ,,bájos egyének" szempontjából?
Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 18:49
A kérdező szavazást indított:
A Keleti-pályaudvar
A Nyugati-pályaudvar
36 szavazat
1/36 anonim válasza:
Attól függ, hogy éppen hol vagyok.
2/36 A kérdező kommentje:
*bajos egyének
2023. nov. 13. 19:00
3/36 anonim válasza:
Ne mondd már hogy nem tudod a választ!
4/36 anonim válasza:
Szerintem kvázi döntetlen, mindkettő hemzseg az orkoktól.
5/36 anonim válasza:
#4 Én is ezt akartam írni, mi a Keletiből futottunk az életünkért, de a Nyugati az egy hangyaf@sznyival brutálisabb!
6/36 anonim válasza:
"Szia tesó, van egy szál cigid?"
"Milyen telefonod van?"
8/36 anonim válasza:
Nem kell ezt túldimenzionálni. Én mindkét helyen gyakran megfordulok (késő este is), de még soha nem kötöttek belém. Ráadásul mindkét pályaudvar fel lett újítva, tehát látványra is jobb közérzetet kelt. Mivel még az esti órákban is tele van emberekkel (plusz kamerákkal), aligha fognak rád támadni.
9/36 anonim válasza:
Igen, régen volt nagyon sittes a környék, most már családi programokat is tartanak. :)
10/36 anonim válasza:
Nem éjfél után kell arra közlekedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!