A Keleti pályaudvar vagy a Nyugati pályaudvar a rosszabb a rosszabb hely ,,bájos egyének" szempontjából?
Figyelt kérdés
2023. nov. 13. 18:49
21/36 anonim válasza:
A nyugati palyaudvar oldalaban van egy nagxon nsgy keszrnleti rendorsors. A westend elotti nyitott teteju auto parkolobol lathato.
23/36 anonim válasza:
"mutasd meg az időt, de a telefonodon"
24/36 anonim válasza:
A Keleti se egy életbiztosítás, de a Nyugati szerintem gázabb.
25/36 anonim válasza:
Harlem keleti oldal, nyugati oldal. :)
26/36 anonim válasza:
Tősgyökeres budapestiként hosszú évek állapotfelmérése, -és szakmai tapasztalata után bizonyosan kijelenthetem, hogy a Keleti az igénytelenebb, lepusztultabb, veszélyesebb környék.
Szívesen.
27/36 anonim válasza:
A nyugatit szinte szandekosan engedtek el. Ez egy jo kornyek, es mar a Szent Istvan korut is le lett rohasztva, gagyi csoves uzlethelyisegek, stb.
A Keleti mindig rosszhiru kornyek volt, talan volt rosszabb is.
A Nyugatiert nagyon kar. Szegyen. A Bajcsy-Zsilinszky is lerohadt.
Ertem, hogy prostik, satobbi minden nagyvarosban vannak, de a legszebb sziget, hid, palyaudvar kornyeken... Rohadt nagy szegyen.
28/36 anonim válasza:
Igen, a keleti rosszabb volt, talán a nyugati is.
Bizony nagy szégyen hogy nem tesznek semmit és az ilyen "retkek" miatt szív a normális ember!
29/36 anonim válasza:
Engem már raboltak ki, ezt úgy mondom! (és egyéb)
30/36 anonim válasza:
#7 Amikor felköltöztem Bp-re ártatlanul elővettem a telefonom és tök kedvesen elmondtam mennyi az idő, csak azt láttam, hogy a másik nem idén barnult, rosszarcú fél meghökkent és megköszönte.🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!