Normális ha zenehallgatás közben hintázom?
Ez a dolog kicsi korom óta fent áll,ha ment valamilyen zene ami tetszett,vagy szerettem akkor ültömben elkezdtem hintázni rá,de volt,hogy úgy általában is elkezdtem hintázni,még közösségben is pl Általánosban a tanteremben,vagy modjuk a buszon ami miatt a körülöttem levők „furának” véltek,ezt ma már publikusan nem csinálom,hanem otthon és olyankor el vagyok a saját kis világomban,de akkor úgy csinálom,hogy a családtagok ne lássák annak ellenére,hogy tudnak róla.
Ez a dolog normálisnak számít?
Engem az enyhe mozgás, hintázás nem zavar, de amikor pl valaki úgy rázza a lábát a metrón, hogy majd kiugrik az ülésből az igen, de csak amiatt, hogy ilyen erős a mozgás a körzetemben.
A másik ami zavar az a zajjal járó cselekvés, két munkatársam is az őrületbe tudott kergetni, az egyik úgy dobolt az összes ujjával az asztalon a zenére, mintha valami koncerten lenne a dobos, a másik a lábfejét csapkodta a földhöz úgy, hogy akár egy 8 órás műszakban végig azt hallgattam, hogy "puff-puff-puff".
Hidd el, miközben épp dolgozol és koncentrálnál a munkára, ezek a zajok sokkal irritállóbbak, mint hogy valaki most hintázgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!