Van más is, aki csak akkor képes normálisan dolgozni, ha olyan zenét hallgathat közben, amit szeret? Meg is tud játok oldani?
Szívemből szóltál :)
Gyűlölöm ha csend honol és hallgatni kell a másik gyomorkorgását meg tollak kattogását stb.
Továbbá én sem szeretem, ha olyat kellett hallgatnom, amit vagy akiket nem szeretek.
hogy is mondjam...régen volt a ostoros ember aki adta az ütemet, most meg a PROLITÁP rádió1, ahol "igazi mai sláger megy", de már 10 éve ugyanazok a zenék, napi többször is.
és a proliknak ez teljesen megfelel, meg a balázsék röfögése.
nem is tudom mit várunk a gazdaságtól, ha az embereknek ezt a szinvonalat lövik be, hogy rádió 1 és társai
nem mindenki olyan hogy az emberi kapcsolatok hajtják az életét. Általában ők a gagyi munkát végző emberek.
Nekem is kell, egyszer hagytam itthon a fülhallgatómat, muszáj volt keresnem bent másikat..
Mindig, mindenhol hallgattam zenét. Eddig egy kis xaros helyen szólt érte a főnök, csak pislogtam, hogy nem hallgathatok zenét mert "úgy nem tudok koncentrálni". Mondom még szerencse hogy ő jobban tudja, hogy én hogyan tudok jobban dolgozni. Ez egy xar kis kkv volt, multiknál sehol soha nem szóltak, minden nap benne van kicsit s fülemben. Arról nem beszélve, h jobban idegesíti mikor az open office-ban ott nyihognak meg beszélnek épp körülöttem, na abban nem tudok se koncentrálni, se dolgozni, és ilyenkor bedugom a fülem és zene..
Olyan feladatom is van, amikor valóban eltereli a figyelmem, de lévén hogy nem vagyok fogyatékos, így meg tudom ítélni, képes vagyok-e zenét is hallgatni éppen vagy sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!