Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A fiatal szőke, szilikonmellű...

A fiatal szőke, szilikonmellű lányok csak tuc-tuc zenét hallgathatnak?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy összejövetelen és egy haver hozott egy lányt, akit nem ismertem. Valahogy oda terelődött a szó, és megkérdezte tőlem, hogy milyen zenéket szoktam hallgatni.

Mikor elmondtam neki (az a baj, hogy ez írásban nem tudom visszaadni) de szabályosan lefagyott és olyan képet vágott, mintha valami emberiség elleni bűnt követtem volna el.

Hogy én nem hallgatok tiestot meg davidgettát meg a többit. Mikor mondtam nem, mert én főleg metal zenét hallgatok, meg hallgatnám én a tiestot de nem érdekel, akkor is általános megdöbbenés. Nézek, mondom magamban ennek mibaja. És hogy így utólag belegondoltam a reakciójába, olyan hisztérikus volt, hogy jaj.

Attól hogy műmellű "barbibaba" vagyok, az, legalábbis szerintem nem jelenti egyenes arányban azt, hogy nekem feltétlenül ezeket a kommersz vackokat kell hallgatnom. Vagy igen? Vagy ez amolyan "társadalmi elvárás" volna.

2016. okt. 5. 22:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Általában az ilyen kinézetű lányok tényleg csak David Guettát meg Nicki Minaj-t hallgatnak. A legtöbb metálos ismerősöm pedig tetőtől talpig feketébe szokott lenni. Szóval én is meghökkennék, ha egy barbibaba kinézetű csaj közölné, hogy ő is metált hallgat.
2016. okt. 5. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát én azért a tetőtől-talpig feketében című dolgot azt hanyagolom. Nem kell úgy öltözködni, hogy akkor most a világ elé tárjam, hogy én bizony ezt hallgatom. :)
2016. okt. 5. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az van hogy sokan tényleg csak azt hallgatják amit a média lenyom a torkukon mert "menő". Nincs ezzel baj, mindenkinek más az igénye.
2016. okt. 5. 23:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van egy halmaz a zenékben, ami a többség számára könnyen befogadható és elérhető. Nem kell mindenkinek mindenben elmélyednie. Gondolom nálad is vannak elhanyagolt részei az életnek (gasztronómia, elektronika, gépek, filmművészet, vagy akármi).

Én is próbálom elfogadni, hogy ki mit szeret hallgatni, bár az tényleg gáz, hogy kevés a zeneileg elhivatott ember, úgy műfajtól függetlenül.

2016. okt. 5. 23:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak sztereotípiák, tévképzetek meg effélék... Ezzel ne törődj. Én akkor is metált hallgatnék (meg ami még tetszik, mert azért más is tetszik s a metálból sem akármi, persze), ha a rózsaszínt szeretném s nem a feketét :D Ez 2 ízlésbeli dolog, ami nem korrelál valami nagyon erősen...

David Gettáról és a másikról még nem hallottam, de bizonyára nekem se jönne be. A divatos kis izék nem szoktak.

Én virultam volna, hogy metált hallgatsz, tényleg nem tipikus kombó lehetsz a zenei ízléseddel, de ez jó s rámutat arra, hogy ne következtessünk mindenfélére az ember kinézetéből :)

Lehet, hogy IQ-d is van, akkor hogy néznek majd, ha kiderül...

Néha belegondolok, hogy ha barbibaba lennék (amit nem szeretnék), milyen polgárpukkasztásokat tudnék elkövetni, olyan autóm lenne, amilyet nem várnak tőlük, olyan munkám, hobbijaim...

2016. okt. 5. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!