Nincs zenei izlésem?
Figyelt kérdés
Nincs zenei ízlésem? Imádom a zenét, 7 éve zongorázok és zenet is hallgatok csakhogy én nem rappet meg ilyeneket hanem ezeket a fesztivál zeneket szeretem amiket mindenki hallgat. Ez baj?2020. jún. 26. 17:02
1/4 anonim válasza:
Miért lenne baj? Valakinek beszámolóval tartozol, hogy mit szeretsz? Havonta kijön egy kérdőív, hogy ixeld be a kedvenc zenéidet? S ezeket valaki ellenőrzi és ha nem tetszik neki, akkor elfenekelnek? Nagyon kezd unalmas lenni ez a megfelelési kényszer, hogy beletartozzak a nyájba. Ki nem sz**ja, hogy ki mit mond, amikor felteszed a fejhallgatódat zenét hallgatni?
2/4 anonim válasza:
Azt hallgass, ami neked tetszik.
3/4 anonim válasza:
Ne törődj a közvéleménnyel, a lényeg, hogy élvezd azt, amit hallgatsz. Hogy mások mit gondolnak, az tökmindegy. Van neked is zenei ízlésed, csak másmilyen.
4/4 anonim válasza:
Én kedvelem a tényleges rapzenét (tehát nem ezeket a műanyagba mártott robotfolklór semmiket), de nem nevezném a zeneiség csúcsának, akármekkora jazz akkordokat próbál kreatívan összeollózni agymásító repetitív szólamnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!