Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Normális, hogy nincs egy...

Normális, hogy nincs egy bizonyos zenei ízlésem?

Figyelt kérdés

Nem tudok konkrét választ adni arra, hogy mi a zenei stílusom, ízlésem. El sem tudnám képzelni, hogy egész életemben egyfajtát hallgassak. Gyakorlatilag, minden ami jön, és tetszik azt hallgatom egy darabig.

Pont ugyanolyan kedvel hallgatom ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=I_W_Xgt7QDw

mint ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=MsNlSfMylzU

(mondjuk dzsásztin bíjer nem hallgatnék...)

2011. aug. 20. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
4%
keress fel egy pszichiátert
2011. aug. 20. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen normális.Rengetegen vannak ezzel így.Aki csak egyfajta zenét hallgat az nem normális.Persze vannak zenetípusok amiket sokkal nagyobb kedvel hallgat az ember mint más típusú zenéket.
2011. aug. 20. 21:19
 3/5 anonim válasza:
65%
Ha Justin Bieber-t nem hallgatsz az csak normális zeneizlés lehet! Én is ilyen vagyok, a poptól a rock-ig mindent hallgatok (azért nem mindent, csak igényes zenét). Ez teljesen normális!
2011. aug. 20. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

bocsáss meg, nem csak a kérdésre válaszolok. de ugye, ezt te sem gondolod komolyan!? mármint, tudom hogy nem.

ez kicsit irritál.

na mind1.

még jó hogy nem csak egyfajta zenét hallgatsz. szerintem. én a többféle stílussal kerek az élet- filozófia híve vagyok ;) és miért kellene választanod? senki nem kötelez rá.

2011. aug. 20. 21:45
 5/5 mbalage ***** válasza:
100%
A legtöbb ember nem aszerint választ zenét, hogy az melyik stílusba tartozik, hanem hogy melyik tetszik neki! Az pedig természetes, hogy hangulattól függően mindig másféle zene tetszik valakinek.
2011. aug. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!