Normális, hogy nincs egy bizonyos zenei ízlésem?
Figyelt kérdés
Nem tudok konkrét választ adni arra, hogy mi a zenei stílusom, ízlésem. El sem tudnám képzelni, hogy egész életemben egyfajtát hallgassak. Gyakorlatilag, minden ami jön, és tetszik azt hallgatom egy darabig.
Pont ugyanolyan kedvel hallgatom ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=I_W_Xgt7QDw
mint ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=MsNlSfMylzU
(mondjuk dzsásztin bíjer nem hallgatnék...)
2011. aug. 20. 21:08
2/5 anonim válasza:
Teljesen normális.Rengetegen vannak ezzel így.Aki csak egyfajta zenét hallgat az nem normális.Persze vannak zenetípusok amiket sokkal nagyobb kedvel hallgat az ember mint más típusú zenéket.
3/5 anonim válasza:
Ha Justin Bieber-t nem hallgatsz az csak normális zeneizlés lehet! Én is ilyen vagyok, a poptól a rock-ig mindent hallgatok (azért nem mindent, csak igényes zenét). Ez teljesen normális!
4/5 anonim válasza:
bocsáss meg, nem csak a kérdésre válaszolok. de ugye, ezt te sem gondolod komolyan!? mármint, tudom hogy nem.
ez kicsit irritál.
na mind1.
még jó hogy nem csak egyfajta zenét hallgatsz. szerintem. én a többféle stílussal kerek az élet- filozófia híve vagyok ;) és miért kellene választanod? senki nem kötelez rá.
5/5 mbalage válasza:
A legtöbb ember nem aszerint választ zenét, hogy az melyik stílusba tartozik, hanem hogy melyik tetszik neki! Az pedig természetes, hogy hangulattól függően mindig másféle zene tetszik valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!