Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj lehet ha ennyi idősen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj lehet ha ennyi idősen nincs kialakult ízlésem a pasik terén?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok egyébként. Nagyon ritkán érzek vonzalmat bárki iránt is. Tanulós, magába fordulós típus vagyok, alig vannak barátaim, alig beszélgetek emberekkel. Nem, nem vonzódom a saját nememhez, kíméljenek az ilyen kommentek.
2020. máj. 8. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Ráérsz még ezzel foglalkozni
2020. máj. 8. 17:55
 2/5 ezüsthaj válasza:
62%
Szerintem még bőven ráérsz. Mindenkinek máskor alakul ki. van akinek már 14 15 évesen is de vannak akiknél később pl 20 25 éves korban szóval ne aggódj .
2020. máj. 8. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:
62%
Majd kialauk pár év múlva, addig randizgass aztán majd előbb-utóbb megtalálod az ízlésed. :)
2020. máj. 8. 18:24
 4/5 anonim ***** válasza:
22%
Én is annyi idős vagyok mint te, csak fiú. Szerintem baj. Mármint nekem nem, csak neked. Elpocsékolod a fiatal éveidet. Ez most azért mondom, mert rengeteg felnőtt ismerősöm van (bulik során haverkodtunk össze) akik megbánták azt, amit most te csinálsz. Ilyenkor kell pasizni, beszélgetni, megnyílni. Később nehezebb lesz és nem lesz tapasztalatod sem. Úgyis lefognak pontozni de ez az én véleményem. Legyél boldog, tedd amihez kedved van. Nyilván tanulni is kell, de ne menjen a szabadságod rovására. Szerezz egy baráti társaságot, akikkel jól érzed magad. Hidd el, ebben a korban ez nagyon fontos. Később vissza fogod sírni ezeket az éveket, és a sok elpazarolt idődet. Hajrá
2020. máj. 8. 19:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért kéne ezt ennyire konkrétan átgondolni? Vannak alapvető belső értékek, amiket keresel a másikban: megbízható, figyelmes, fogadjon el olyannak, amilyen vagy...stb., de ezeket keresi mindenki általában. A külső meg annyi, hogy álmodozól egy szőke hercegről a feher lóval, de ekkor megjelenik a barna egy öszvéren, és mégis véged lesz tőle. Itt nem az ideálokkal van a baj, hanem azzal, hogy kevés az önbizalmad és bezártad magad egy fal mögé, ahonnan nem veszed észre vagy félsz észrevenni és tudomásul venni, ha valakinek bejössz és inkább elhiteted magaddal, hogy ez a srác nem jön be neked sem, majd ezek után visszasietsz az általad biztonságosnak hitt fal mögé.
2020. máj. 9. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!